Ana sayfa TV Programları Özge Özder, Çağla Şıkel, Biran Damla Yılmaz ve Gaye Turgut Evin aynı amaç için buluştu

Özge Özder, Çağla Şıkel, Biran Damla Yılmaz ve Gaye Turgut Evin aynı amaç için buluştu

tarafından ker_def

Sunuculuğunu 26 yıldır köpek eğitmenliği yapan Ali Yeşilırmak’ın üstlendiği, FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen “Dostumun Dünyası”nın ilk 5 bölümü geçtiğimiz haftalarda FOX izleyicisiyle buluştu.

Pandemi nedeniyle bir süre çekimleri durdurulan programın sunucusu Ali Yeşilırmak, “Köpeklere ödül maması nasıl verilmeli?”, “Sevimli dostlarımız için pati ver eğitimi” gibi başlıklara sahip ve birbirinden eğitici, eğlenceli videolarla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Videolara, FOX Türkiye Instagram sayfasından ve fox.com.tr üzerinden ulaşmak mümkün. Bunun yanı sıra Ali Yeşilırmak, FOX Türkiye Instagram hesabı üzerinden birbirinden çok sevilen, köpek sahibi oyuncuları ve ekran yüzlerini canlı yayınlarda ağırlamaya başladı. Her hafta farklı köpeklerin ve sahiplerinin sıra dışı hikayelerini konu alan yayınlarda, ünlülerden farkındalık yaratmak amaçlı mesajlar da izleyicilerle paylaşılıyor.

İLK KONUK BİRAN DAMLA YILMAZ OLDU!

“Baraj” dizisinin sevilen oyuncusu Biran Damla Yılmaz, 15 Mayıs tarihinde iki köpeği Lina ve Jo ile birlikte katıldığı yayında bir köpeğini barınaktan sahiplendiğini ve onunla birbirlerine alışma sürecini anlatarak, izleyicilerin kalbine dokundu.

Özge Özder, Çağla Şıkel, Biran Damla Yılmaz ve Gaye Turgut Evin aynı amaç için buluştu 9

GAYE TURGUT EVİN’İN YETENEKLİ ÇOCUĞU!

FOX’un sevilen dizisi “Savaşçı”nın Çiğdem Teğmen’i Gaye Turgut Evin, canlı yayında köpeği Atom’un marifetlerini izleyicilerin gözleri önünde serdi.

Özge Özder, Çağla Şıkel, Biran Damla Yılmaz ve Gaye Turgut Evin aynı amaç için buluştu 10

ÇAĞLA ŞIKEL’İN 3. OĞLU!

5 Haziran’da programa katılan Çağla Şıkel, toy pudel köpeği Tarçın’ın adeta 3. oğlu olduğunu ve aralarından en yaramazı olduğunu açıkladı.

Özge Özder, Çağla Şıkel, Biran Damla Yılmaz ve Gaye Turgut Evin aynı amaç için buluştu 11

“Dostumun Dünyası”nın canlı yayın serisinin bundan sonraki konukları arasında “Mucize Doktor” dizisinin sevilen yüzü Özge Özder ve FOX Haber spikeri Gülbin Tosun da olacak. Her Cuma saat 21.00’de FOX Türkiye (@foxturkiye) Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirilen canlı yayınları kaçırmayın!