Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder’den Sadakatsiz kararı! Son durum belli oldu!

Özge Özder’den Sadakatsiz kararı! Son durum belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özder, 11 Şubat’ta kızı Eva Luna’ya dünyaya getirmişti. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Özder, kızının doğumundan bir hafta kadar önce Sadakatsiz dizisine kısa süreli veda etmişti. Hamileliği boyunca işini bırakmayan oyuncu, pek çok kadın meslektaşına da örnek olmuştu.

Özge Özder, doğumdan iki gün sonra da dizideki son kalan sahnesini tamamlamak üzere sete gidip arkadaşlarıyla vedalaşmıştı. Bu vedanın ardından da yeniden dönüp dönmeyeceğini izleyici merakla bekliyordu.

Özder’in hamileliği sürecinde yapımcının da olumlu tavrıyla birlikte işine devam etmesi sağlanmıştı. Özge Özder, göz önünde bir kadın oyuncu olarak, hamileliği boyunca dizideki Derya karakterini oynamaya devam ederek, sektörde de bir ilk oldu.

Oyuncu, bir süredir sosyal medyadan kızı Luna ile ev hallerini paylaşıyor. Merak eden hayranları için videolar çekiyor. Kızının yüzünü henüz göstermedi. Geçtiğimiz gün 40’ının çıkmasından sonra gösterebileceği sinyalini de verdi.

Özge Özder'den Sadakatsiz kararı! Son durum belli oldu! 8

Bu arada Özge Özder’in Sadakatsiz dizisindeki karakteri Derya, hikaye gereği bu süre içinde İsveç’e eğitime gitmiş gösterildi. Doktor olan Derya’nın eğitimden yakın zamanda döneceğini de yine Özge Özder açıkladı.

Oyuncu, kuaföre giderek saç bakımı yaptırdığı bir videosu ile izleyicilerine kısa zaman içinde diziye döneceğinin müjdesini verdi.

Önümüzdeki hafta sette olması beklenen oyuncu, kızı Luna’ya kimin bakacağı sorularını da annesi ile birlikte göründüğü videosu ile verdi ve soruları da yanıtlamış oldu böylece…

Özge Özder'den Sadakatsiz kararı! Son durum belli oldu! 9