Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci ile ilgili şaşırtan iddia; Yakamoz S-245’in kutlamasına yapımcıyla davalık olduğu için katılmadı!..

Özge Özpirinçci ile ilgili şaşırtan iddia; Yakamoz S-245’in kutlamasına yapımcıyla davalık olduğu için katılmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Uzun süredir yayınlanması beklenen Netflix’in Yakamoz S-245 dizisi, 20 Nisan günü yayınlandı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin başrollerinde oynadıkları dizi, geçtiğimiz yıl Nisan-Mayıs aylarında çekilmişti. İki oyuncunun hayranları da bu diziyi büyük bir merakla bekliyorlardı.

Geçtiğimiz haftalarda dizinin yayına girmesi dolayısıyla yapılan kutlama yemeğine Özge Özpirinçci’nin katılmaması dikkat çekmiş, oyuncunun bebeğinin bakımıyla kendisinin ilgilendiği için yemeğe katılmayı tercih etmediği söylenmişti.

Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün konuyla ilgili farklı bir iddia ortaya attı. Ün, Özge Özpirinçci’nin sette çıkardığı bir olay yüzünden dizinin yapımcısı Onur Güvenatam tarafından dava edildiği için yemeğe katılmadığını ileri sürmekte!

Özge Özpirinçci ile ilgili şaşırtan iddia; Yakamoz S-245'in kutlamasına yapımcıyla davalık olduğu için katılmadı!.. 7

Geçtiğimiz hafta “Yakamoz S-245” dizisinin kutlama yemeğine Özpirinçci’nin katılmadığına dikkat çekilen yazıda, oyuncu ile yapımcı Onur Güvenatam’ın mahkemelik olduğu ifade ediliyor.

İddiaya göre Özge Özpirinçci, OGM imzalı dizinin setinde bir sorun çıkarıyor. Bu nedenle set aksıyor, çekimler planlanan gün ve yerde yapılamıyor. Bu olay sonrası Özge Özpirinçci ile orta yolu bulamayan yapımcı da soluğu mahkemede alıyor!

Hatta dizide Özpirinçci’nin oynadığı Defne karakterinin beklenmeyen ölümü de bu olay sonrasında gerçekleşiyor! Oyuncu ile yaşanan kriz sonrası, karakterin de dizide hikayesi sonlandırılıyor!

İddialar bu yönde! Henüz taraflardan bir açıklama yok ancak yapımcı ve oyuncuyu karşı karşıya getiren bu sorun gerçek ise ayrıntıları da merak konusu…