Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu’nun iptal edilen dizisine İspanyollar sahip çıktı!

Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu’nun iptal edilen dizisine İspanyollar sahip çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan Şimdiki Aklım Olsaydı isimli dizi projesi hem pandemi dönemi belirsizliğine denk gelmiş hem de hikayesindeki eşcinsel karakter nedeniyle çok konuşulmuştu… Dizide yer alacak olan ekibin buluşmasından fotoğraflar servis edilmiş ve Kadın dizisinden sonra Özge Özpirinçci hayranları yeni dizi için bir hayli heyecanlanmıştı.

Ancak Şimdiki Aklım Olsaydı isimli projeyi Netflix iptal etti. Zaten sonrasında da Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine hayat vererek hayranlarını kendisine tutuklu bıraktı. Özge Özpirinçi ise bir başka Netflix dizisi olan Bir Denizaltı Hikayesi’nde yerini aldı.

Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu'nun iptal edilen dizisine İspanyollar sahip çıktı! 7

Şimdilerde iptal edilen dizinin İspanya’da çekileceği ortaya çıktı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında bu konuyu gündeme getirdi.

Koloğlu, “Netflix Türkiye’nin, geçtiğimiz yıl açıkladığı projelerinden içinde eşcinsel bir karakter olduğu için iptal edilen ‘Şimdi Aklım Olsaydı’ adlı diziyi İspanyollar çekecek” diye yazdı…

Ece Yörenç’a ait olan senaryoyu İspanyol senaristler yeniden ele alacak. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin İspanyol versiyonunu hazırlayan ekibin çalışmalara başladığı belirtiliyor. If Only isimli dizi Netflix’in orijinal İspanyol dizisi olarak ortaya çıkacak.

Sina Koloğlu, konuyla ilgili İspanya’nın El Pais gazetesinde senarist Irma Correa’nın şu sözlerine de yer verdi: “Söyleyebileceğim tek şey, her yönden çeşitliliğe ve güçlü bir Türk tadına sahip olacağımız.”