Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’den güzel haber geldi! Ünlü oyuncu anne oldu. Peki kızına ne isim koydu?

Özge Özpirinçci’den güzel haber geldi! Ünlü oyuncu anne oldu. Peki kızına ne isim koydu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu oyuncu Burak Yamantürk ile hamile kaldığını öğrendikten sonra sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncu Özge Özpirinçci doğum yaptı.

Çiftin kız bebekleri oldu. Daha önce yaptığı bir açıklamada bebeğine ‘Üzüm’ ismini vermek istediğini ancak Burak Yamantürk ile yakın çevresinden bu konuda destek görmediğini belirten Özge Özpirinçci’nin hayranları, kızına ne isim verdiğini merak ediyor.

Anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan çift,  50 santim, 3.149 gram olarak dünyaya gelen kızlarına koyacakları isim konusunda henüz bir karar veremedi.

Özge Özpirinçci'den güzel haber geldi! Ünlü oyuncu anne oldu. Peki kızına ne isim koydu? 7

Özge Özpirinçci, kızları için isim düşünüp düşünmedikleri hakkındaki sorulara “Burak yüzünü görmeden ismini koymayacak” yanıtını vermişti.

Ünlü oyuncu, çocuğunun burcuyla ilgili, ‘Berrak Tüzünataç ile ‘Akrep’ burcu olmasın diye el ele verip dua ediyoruz. Akrep kadınını çok seviyorum. Ne var ki kendine çok zarar verebilen bir burç. Karanlık yerleri çok. Yay olsun istiyorum.’ ifadelerini kullanmıştı. Özpirinçcinin dileği gerçekleşti, oyuncunun 30 Kasım doğumlu kızı Yay burcu olarak dünyaya geldi.

Hamileyken bile yoğun bir şekilde çalışan oyuncu doğumdan sonra bir süre projelerde yer almayıp kızı ile ilgileneceğini açıklamıştı.