Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin aklı orada kaldı! Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’ü o röportajda yalnız bırakmadı!

Özge Özpirinçci’nin aklı orada kaldı! Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’ü o röportajda yalnız bırakmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin, sinema filmlerinin hem başarılı, hem çok konuşulan, hem çok dikkat çeken 2 oyuncusunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir bakalım. İlk sırada Özge Özpirinçci var. Oyuncu, bilindiği gibi şu sıralar hummalı bir şekilde yeni dizisinin çekimlerinde çalışıyor. Kadın dizisiyle ekrana gelmişti son kez.

Araya giren pandemi sürecini dinlenerek ve bol bol tatil yaparak geçiren Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte uzun süre Marmaris’te kalmıştı. Bir dönem sunuculuk yapan Tanem Sivar, eşi ve oğulları Süleyman ile geçirdiler yaz tatillerini.

Sonrasında Bodrum’a geçen oyuncu, orada da Tanem Sivar ve sevimli oğlu Süleyman ile pozlarını da sık sık instagram sayfasından paylaştı. Özge Özpirinçci, şu sıralar yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi için kamera karşısına geçiyor.

Dizinin Cunda’da yapılan çekimlerinden kareler geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde oynayan Özpirinçi, Netflix’te yayınlanacak dizide oynarken, aklı da bir yandan Bodrum’da kalmış!

Oyuncu, Tanem Sivar’ın Bodrum manzaralı paylaşımına repost ederek “Kalbim orda, aklım orda, ruhum orda” notunu düştü…

Özge Özpirinçci'nin aklı orada kaldı! Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ü o röportajda yalnız bırakmadı! 8

Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül, kısa bir süre önce başrolünde oynadığı Sefirin Kızı dizisine veda etmişti. Oyuncu, geçirgen bağırsak sendromu yaşadığı için mecburen diziyi bıraktı. Bir süre doktor tavsiyesi ile dinlenen oyuncu, şimdilerde daha iyi.

Geçtiğimiz günlerde merak eden hayranları için bol bol paylaşım yaparak ve iyi olduğu mesajını vererek herkesin içini rahatlatmıştı. Oyuncu, bir kaç gündür de İspanyolca bir dergi olan Hola’ya verdiği pozlarla gündemde.

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinin Amerika’nın İspanyolca yayın yapan televizyonu Univision’da yayınlanacağı haberlerinin ardından Hola dergisine konuştu. Bu arada farklı tarz kıyafetleri ile de pozlar verdi.

Bu yoğun geçen günde eşi Kadir Doğulu’nun da onu bırakmadığı yaptığı bir paylaşımla görüldü. Doğulu, henüz yeni rahatsızlığını atlatmış olan eşinin yanından ayrılmadığını da böylece göstermiş oldu…

Özge Özpirinçci'nin aklı orada kaldı! Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ü o röportajda yalnız bırakmadı! 9