Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Boncuk ve Can’ı kavuşamadı ama başka bir dizide buluşuyorlar!

Kırmızı Oda’nın Boncuk ve Can’ı kavuşamadı ama başka bir dizide buluşuyorlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde izleyenleri çok etkileyen hikayeler yayınlandı. Boncuk’un hikayesi de bunlardan birisiydi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşamlardan ele aldığı kitabındaki hayatlardan diziye aktarılan Kırmızı Oda’da Boncuk’u Burcu Biricik oynamıştı. Bir kaç hafta önce Boncuk karakterine veda ettik ama herkesin izlerken ‘gerçek olsa keşke’ dediği Can ile aşkı, bir hayal çıkmıştı.

Boncuk, çocuklukta yaşadığı travmatik olaylar ve sonrasında evlenip Hollanda’ya gitmesi ve oradaki yalnızlığı, onu halüsinasyon gören birisi haline getirmişti. Kafasında yaratığı üç ermiş ve Can da onlardandı.

Hikayesini anlatırken Doktor Hanım’a, başlangıçta Can’ın gerçek olduğunu sandı izleyici. Parkta karşılaştığı müzisyen Can’ın gerçek olmasını diledi herkes. Peşinden Türkiye’ye kadar gelen Can ile buluşunca mutluluktan uçan Boncuk’un sadece hayal gördüğü de ortaya çıktı sonradan.

Diziyi izleyenler için Can’ı oynayan Feyyaz Şerifoğlu da merak konusu oldu. İlk kez bir dizide oynayan bu kişinin kim olduğu da merak edildi. Başarılı oyunculuğuyla kendisinden çok konuşturan Feyyaz Şerifoğlu’nu, O Ses Türkiye’den tanıyanlar da oldu.

Kırmızı Oda'nın Boncuk ve Can'ı kavuşamadı ama başka bir dizide buluşuyorlar! 7

Aynı zamanda müzisyen olan Şerifoğlu, Ajda Pekkan’ın da vokalistiydi ve ilk oyunculuk deneyimini yapıyordu Kırmızı Oda ile. Şimdi bir başka sürpriz haberle gündeme geldi.

Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’nın yapımcısı OGM Pictures tarafından, yine Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli dizisinin başrolünde Burcu Biricik oynuyor. Ayrıca Feyyaz Şerifoğlu’na da teklif gittiği konuşulmuştu.

Şerifoğlu’nun teklifi kabul ettiği haberini Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Böylece iyi bir ekran ikilisi olarak görülen Biricik ve Şerifoğlu, yeniden bir başka dizide, bu kez başrol için bir araya geliyorlar…

Okuma provaları başlayan dizinin kadrosunda ayrıca Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan ve Nihal Menzil gibi birbirinden ünlü isimler de yer almakta.