Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin kızı ile ilgili dileğinin gerçekleşmesine az kaldı!

Özge Özpirinçci’nin kızı ile ilgili dileğinin gerçekleşmesine az kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyunculuk kabiliyeti ve rol aldığı yapımlarla çok sevilen ünlü oyuncu Özge Özpirinçci bir süredir ekranlardan uzakta.

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu doğum için adeta gün sayıyor. Hamile olduğunu öğrendikten sonra uzun yıllardır birlikte olduğu meslektaşı Burak Yamantürk ile sade bir nikah töreni ile evlenen oyuncu, 3 hafta sonra kızını dünyaya getirecek.

Özge Özpirinçci hamileliğinin son günlerinin tadını çıkarıyor. Yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç ile kendisini deniz kenarına atan oyuncunun birbirinden eğlenceli karelerini Tüzünataç instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Özge Özpirinçci'nin kızı ile ilgili dileğinin gerçekleşmesine az kaldı! 9

Gün batımında poz veren iki yakın dostun paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Özge Özpirinçci geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada; “Berrak Tüzünataç ile ‘Akrep’ burcu olmasın diye el ele verip dua ediyoruz. Akrep kadınını çok seviyorum. Ne var ki kendine çok zarar verebilen bir Burç. Karanlık yerleri çok. Yay olsun istiyorum” demişti.

Özge Özpirinçci'nin kızı ile ilgili dileğinin gerçekleşmesine az kaldı! 10

Bazı takipçileri oyuncunun paylaşımına, ‘Biraz daha dayan ‘Yay’ burcuna 3 gün kaldı’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Özge Özpirinçci'nin kızı ile ilgili dileğinin gerçekleşmesine az kaldı! 11

Kızını kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, suda doğumu araştırdığını ancak öyle bir niyeti olmadığını her şey yolunda giderse normal doğum yapmak istediğini söylemişti.