Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Törer için Bala Hatun olmak hiç de kolay olmadı!

Özge Törer için Bala Hatun olmak hiç de kolay olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özge Törer ismini Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun olarak duyan milyonlarca kişi var… Törer adına bu büyük bir şans. Her oyuncu böyle güçlü bir yapımda rol alarak kendisini tanıtma fırsatı bulamıyor. Özge Törer ise daha yolun çok başında ve çok güçlü bir dizide yer alarak da önemli bir fırsatı eline aldı.

Bala Hatun cesur ve acısı ile dimdik ayakta duran bir karakter…Özge Törer de farklı eğitimler aldı ve karaktere ruh katmayı başardı… Aldığı at binme, kılıç kullanma, dövüş gibi eğitimler sayesinde kendisini de geliştirme fırsatı bulan oyuncu, Kuruluş Osman dizisinde büyük bir birikim yaptı.

Sosyal medyada gelen binlerce sevgi dolu mesaj da oyuncunun motivasyonunu artırdı. Farklı duygular yaşadı ve büyük mutluluklar tattı… Özge Törer, ilk rol geldiğinde ise çekindiğini ve endişeler yaşadığını anlattı.

Oyuncu, özellikle de at binmenin ne kadar zor bir şey olduğuna da vurgu yaptı. Tüm bu zorluklardan alnının akıyla çıkan oyuncu, büyük kitleleri etkiledi, hayranlar kazandı ve çok önemli tecrübeler elde etti.

Törer, bir noktadan sonra da kendisini karaktere fazlasıyla kaptırdı. Oyuncu şu sözleri ile dizide yaşadıklarını özetledi: “Atla bir bağ kurmak, dövüş sahneleri, kılıç sahneleri, karakteri aynı zamanda bir tutmak. Ne kadar çok istersen ve kendini inandırırsan o kadar zaten kaptırıyorsun artık. Bir süre sonra baktığımda, sezon sonunda ben zaten kendimi kaptırmışım. Artık Bala Hatun diye bir karakter var, onun yaşamına tanık olmuşsun.”