Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’da öyle böyle bir ters köşe değil bu!

Zümrüdüanka’da öyle böyle bir ters köşe değil bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Zümrüdüanka, ekran yolculuğuna devam ediyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizide hikaye izleyicilerin istediği gibi ilerliyor… Sosyal medyada uzun süredir Zümrüt ve Serhat’ın birleşmesi için mesaj üstüne mesaj yazanların dedikleri oldu.

Senaristler her türlü zorluğa, ailelerin karşı çıkmasına rağmen Zümrüt ve Serhat’a yeni bir yol çizerek dizinin ilk sezondaki naif haline geri dönüş sinyali verdi… İkinci sezonu İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun katılımı ile farklı başlayan dizi, bir türlü reytinglerde çok iyi noktalara gelemedi.

Sosyal medyada ise dizi hayranları ilk sezonun naifliğini bulamadıkları yönünde birçok eleştiri yaptı. Zümrüdüanka dizisinde geçtiğimiz haftalarda bir değişiklik yaşandı. Yönetmen koltuğuna oturan Volkan Kocatürk’ün diziyi nasıl etkileyeceği merak konusu olmuştu. Görünüşe bakılır ise izleyicilerin eleştirilerinin dikkate alındığı bölümlerle karşılaşacağız.

Serhat ve Zümrüt’ün evleneceği, düğün sahnesiyle 18. bölümün şenleneceği görülüyor… Zümrüt ise, “Mucizeler bir bir gerçek oluyor, çok korkuyorum bir şey olacak da bozulacak diye” şeklinde konuştu…

Zümrüdüanka'da öyle böyle bir ters köşe değil bu! 6

İşte bu sözden sonra Zümrüt’ün kanlar içinde gördüğü Serhat, hikayenin bambaşka bir noktaya sürükleneceğini anlatıyor. Tam bir ters köşe bölüm geliyor… Zümrüt’ün mutluluk anları ve kanlar içinde gördüğü Serhat ile attığı çığlık dizinin hiç de mutlu sahnelerle devam etmeyeceğini anlatıyor.

İşte bu akşam (7 Kasım) saat 20.00’da yayınlanacak 18. yeni bölümden 2. fragman: