Ana sayfa Dizi Haberleri Etkilendik, empati kurduk! Kırmızı Oda’da Melisa Sözen’in Alya’sına aşık olduk!

Etkilendik, empati kurduk! Kırmızı Oda’da Melisa Sözen’in Alya’sına aşık olduk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir gün diyeceksiniz ki “Kırmızı Oda’dan Alya geçti”…. Dizinin konuk oyuncularından Melisa Sözen, öyle güçlü bir şekilde Alya karakterine hayat verdi ki, izleyicilerin aklına da gönlüne de iz bıraktı… Ünlü oyuncu, dizinin 10.bölümünde de ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı.

“Alya’yı Melisa Sözen oynamasaydı sanmıyorum bu kadar etkileneceğimi, bu kadar empati kuracağımı. Muhteşem bir oyuncu gerçekten ayakta alkışlıyorum ve öpüyorum güzel yanaklarından sevgiyle” şeklinde sosyal medyada yorum paylaşan izleyici, Melisa Sözen’in de ne kadar başarılı bir iş yaptığını anlatıyor…

Alya karakteri de izleyiciler tarafından çok sevildi… İstanbullu Gelin dizisinde Aslı Enver’in canlandırdığı Süreyya karakterinin kızı Yaz olduğu da ortaya çıkmıştı. Yani Alya karakterinin dizi dünyasında da bir geçmişi var ve bunu bilerek izleyen izleyiciler, Kırmızı Oda’daki her sahneyi büyük bir dikkatle takip etti.

Alya’yı güçsüz görenler de var ama aslında bu tam da gerçek değil.. Diğer insanlar gibi menfaatleri için kimsenin önünde eğilmeyen bir Alya karakteri gördüklerini belirten izleyiciler, “Sen herkesten daha güçlüsün” diyerek karaktere olan hayranlıklarını sergilediler.

Dünyanın hassas kalpler için bir cehennem olduğu algısını da taşıyan dizi hayranları, Kırmızı Oda hakkında sosyal medyada birçok yorumda bulundu.

Alya’nın her sahnesine kalbini bırakan bir izleyici topluluğu oluştu. Kırmızı Oda dizisinin 10. bölümünde de “Güçlü bir kadın olmak senin kaderin” sözü yankılandı. İşte o sahne: