Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız, Gökberk Demirci’ye duyduğu aşkı bakın nasıl anlattı!..

Özge Yağız, Gökberk Demirci’ye duyduğu aşkı bakın nasıl anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yeni sezonda Show TV’de Baba dizisinin 2. sezonuyla ekrana gelen oyuncu Özge Yağız Re Touch Mag Dergisi’nin Ekim ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Dergiye çarpıcı pozlar veren oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.  Özge Yağız, kariyer yolculuğunda başarıya ulaştıracak en önemli pusulanın pozitifliği olduğunu söyleyerek, “Her koşulda nerede mutlu olduğum ve mutlu edebildiğim önceliğim olacak çünkü temelinde bunun yattığı her tecrübenin bambaşka getirileri olacağına inanıyorum” dedi.

Baba dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile birlikte rol alan Özge Yağız, “Haluk Bilginer’le oynamaktan hiç korkmadım ama geçirdiğim şoktan küçük dilimi yuttuğumu düşünmüştüm bir ara. Onunla oynamak ilk anda kısa süreli bir kalp krizi, sonrasında hayal dünyanıza yepyeni şeyler serpiştiren tarifsiz bir deneyim…” şeklinde konuştu.

Özge Yağız, Gökberk Demirci'ye duyduğu aşkı bakın nasıl anlattı!.. 8

Bir süredir meslektaşı Gökberk Demirci ile aşk yaşayan oyuncu aşk hakkında ise şunları söyledi; “Aşk herkesi güzelleştiriyor ruhen ve bedenen. Ben aşkı seven bir aşığım ve bunu belli ederim. Hiçbir duygumu saklayamam ve bunu doğru şekilde yansıtmaya özen gösteririm, üzgünsem de mutluysam da.”

Özge Yağız, Gökberk Demirci'ye duyduğu aşkı bakın nasıl anlattı!.. 9

“Herhangi bir sorun yaşadığımda ilk aradığım kişi Gökberk” sözleriyle dikkat çeken oyuncu, “Aynı işi yapmak birbirinizi anlayabilme potansiyelinizi inanılmaz yükseltiyor. İkimiz de yoğun çalışırken hayat bazen zorlaşıyor ama birlikte değerlendirilebilecek her fırsatın tadı da bir başka oluyor o temponun içinde. An’ların kıymeti artıyor” açıklamasını yaptı.