Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’deki Darmaduman dizisinde Mert Yazıcıoğlu bir klişe sözü darmadağın edecek!

Fox TV’deki Darmaduman dizisinde Mert Yazıcıoğlu bir klişe sözü darmadağın edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Darmaduman isimli yeni Fox TV dizisinin fragmanları yayınlandıkça izleyicilerin heyecanı da fazlasıyla artıyor. 27 Ekim Perşembe akşamı Fox TV ekranında Mahkum dizisinin yerine başlayacak olan Darmaduman’ın çok etkileyici bir oyuncu kadrosu var.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi gibi çok başarılı isimleri bir arada göreceksiniz. Özellikle de bir gençlik dizisi olması noktasında 4 genç oyuncunun performansı dizinin başarısı noktasında belirleyici rol oynayacak.

Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan’ın partnerliği de hayranlarını fazlasıyla heyecanlandırdı. Aynı şekilde çok farklı bir karakter sergileyeceği anlaşılan Aytaç Şaşmaz ile Aslıhan Malbora dizi çifti de yine sosyal medyayı fazlasıyla etkileyecek.

Fox TV'deki Darmaduman dizisinde Mert Yazıcıoğlu bir klişe sözü darmadağın edecek! 8

Darmaduman dizisinin fragmanlarında yer alan görüntüler ise Kerem karakterinin herkesi şaşırtacağını gösteriyor. Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Kerem ile Aslıhan Malbora’nın canlandırdığı Ece, ikiz kardeşler. Bu ikilinin sevgilileri olarak da Hafsanur Sancaktutan ve Aytaç Şaşmaz diziye renk katacak.

Kerem’in “Ben bildiğin erkeklerden değilim” şeklinde dizinin fragmanına yansıyan sözler, bir klişenin de darmadağın olacağını gösteriyor. Derin karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda’nın ardından bu yeni dizisiyle yine gündemin ilk sırasına yerleşecek.

Kerem, tam öpüşme aşamasındaki Derin’e diyor ki, “Ben senin bildiğin erkeklerden değilim.” İşte bu söz sosyal medyada “Ben senin bildiğin kızlardan değilim” sözünü geri plana iten, yeni bir durumu çağrıştıran bir ifade olarak izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Fox TV'deki Darmaduman dizisinde Mert Yazıcıoğlu bir klişe sözü darmadağın edecek! 9

Mert Yazıcıoğlu’nun karizmasını yansıttığı Kerem karakteri ile güzelliği ile hayranlarını mest eden Hafsanur Sancaktutan’ın dizideki cüretkar pozları fotoğraflara da yansıdı. İki genç oyuncu da Darmaduman dizisinin başarısı için kilit rolde bulunuyor.

Mert ve Derin karakterlerinin hikaye içinde yaşayacakları aşk da şimdiden hayranları heyecanlandıran bir başka durum oldu.

“Dizi başlamadan heyecanlandım. Süper bir dizi geliyor” diyen bir Hafsanur Sancaktutan hayranı, Darmaduman dizisinin başlamasını sabırsızlıkla beklediğini ifade ediyor.

Dizinin çok güzel olduğunu ve çok iyi bir oyuncu kadrosu oluşturulduğunu düşünen çok sayıda izleyici var. Beverly Hills 90210 isimli Amerikan dizisinin yerli versiyonu olarak öne çıkan Darmaduman’ın perşembe rekabetinde güçlü rakipler karşısında ne yapacağı da merak konusu oldu.

Aldatmak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Camdaki Kız isimli 3 dizi ile yarışmak durumunda olan Darmaduman dizisinden, Fox TV’nin çok iyi reytingler beklediğini de hatırlatalım.

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de
gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı
“Darmaduman”, 27 Ekim Perşembe itibarıyla her perşembe saat 20.00’de FOX’ta.