Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ile Bora Akkaş heyecanı ortalığı sardı! İçimizden Biri bomba bir dizi!

Özge Yağız ile Bora Akkaş heyecanı ortalığı sardı! İçimizden Biri bomba bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranları için hazırlıkları süren yeni dizinin ismi İçimizden Biri olacak… Geride bıraktığımız sezon tüm dizilerine veda eden Show TV yaz ekranında yayına aldığı Cam Tavanlar ve Kahraman Babam’dan da iyi dönüşler alamadı… Kanalın yeni sezon için yeni projeleri var…

Bu projelerden birisi de İçimizden Biri dizisi oldu.. Süreç Film tarafından çekilecek olan dizinin başrol çifti belli oldu… Adını Sen Koy isimli günlük dizideki Zeliha karakteri ile kariyerine 2016 yılında başlayan Özge Yağız, yeni dizi ile yeniden ekranlara dönüş yapacak. En son Yeşilçam isimli BluTV dizisinde izlediğimiz Bora Akkaş da erkek başrol olarak dizide yerini alacak.

Özge Yağız ile Bora Akkaş buluşması dizi hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Çok farklı bir dizi çiftinin geldiğini anlatan bu buluşma iki genç oyuncu adına da büyük kazanım olacak.Show TV’nin bir bir dizilerini final yaptırdıktan sonra yeni sezonda bambaşka ve iddialı projelere ihtiyacı var. İşte bu noktada İçimizden Biri dizisi öne çıkan bir yapım oldu.

Özge Yağız ile Bora Akkaş heyecanı ortalığı sardı! İçimizden Biri bomba bir dizi! 7

Özge Yağız, Yemin dizisindeki Reyhan ve ardından da Star TV’de 12 bölüm süren Sol Yanım dizisindeki Serra karakterleri ile kendisini kanıtladı. Diksiyonu ile öne çıkan, yetenekleriyle dikkat çeken ve güzelliği ile de hayranlarını mest eden bir isim Özge Yağız.

Bora Akkaş ise rol aldığı tüm yapımlarda farklı karakterlere başarıyla hayat veren, geleceğin en önemli erkek oyuncularının başında geliyor. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisinin buluşması da heyecanı artırmış durumda. Sosyal medyada dizi hayranları ilginç ama çok başarılı olmasını bekledikleri bir dizi çiftinin geldiğine yönelik yorumlar yapıyor.

Çekimlerine yakında Marmaris’te başlanması beklenen dizide Özge Yağız Havva karakterini canlandıracak. Bora Akkaş ise Adam olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.
Dizide ayrıca Benian Dönmez de yer alacak isimler arasında bulunuyor. Dönmez, Havva karakterinin annesi Adile olarak ekranda yerini alacak.