Ana sayfa Dizi Haberleri Hem Özge Yağız hem de başrolündeki Safir dizisi 2024 yılına güzel başladı!

Hem Özge Yağız hem de başrolündeki Safir dizisi 2024 yılına güzel başladı!

tarafından ker_def

Digilup ajansının Aralık ayı araştırmasına göre sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular listesinin ikinci sırasında Özge Yağız bulunuyor. atv ekranında pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Safir dizisinin kadın başrolü olan genç oyuncu hem ekranda başarılı bir performans ortaya koyuyor hem de hayranları tarafından sosyal medyada yoğun şekilde destek görüyor.

2024 yılının ilk günü izleyicilerle buluşan Safir dizisinin 18. yeni bölümü reytinglerde tüm izleyici gruplarında da yükseliş sergiledi. Bir süredir reytinglerde yaşanan düşüş, 2024 yılının ilk günü yayınlanan bölüm ile birlikte artışa geçerken bu durum dizi adına çok olumlu bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Tabii ki bir de başrolde yer alan Özge Yağız’ın sosyal medyada son 1 aylık süreç içinde en çok konuşulan kadın oyuncular arasında Sıla Türkoğlu’nun ardından ikinci sırayı elde etmesi de dikkat çeken bir başarı oldu.

Digilup tarafından yapılan araştırmada Özge Yağız, 1 milyon 100 bin ileti ile ikincilik elde ederken, Sıla Türkoğlu’nun da en önemli rakibi olarak dikkatleri üzerinde topladı.

Hem Özge Yağız hem de başrolündeki Safir dizisi 2024 yılına güzel başladı! 7