Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ile Gökberk Demirci çifti ne zaman evlenecek?

Özge Yağız ile Gökberk Demirci çifti ne zaman evlenecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin isimli Kanal 7 dizisiyle öne çıkan Gökberk Demirci ve Özge Yağız ikilisi birbirlerine tutkulu bir aşkla bağlı… Dizide tanışan ve sevgili olan ikili, evlilik yolunda ilerliyor. Gökberk Demirci, aşkına geçtiğimiz Eylül ayında muhteşem bir evlilik teklifi yapmış ve “Evet” yanıtını almıştı.

Özge Yağız, geçtiğimiz gün yayınlanan TV100’deki röportajda evlilik teklifinin hayallerinin bile ötesinde olduğunu söyledi. Oyuncu, ne zaman evlenecekleri konusunda bir detay vermek istemedi. Gökberk Demirci de Ocak ayında TV100 ile röportaj yapmış ve evlilik konusunda bir tarih olmadığını, gidişata bıraktıklarını söylemişti. İki sevgilinin birbirleri ile ilgili yaptıkları açıklamaları yan yana getirince, bir elmanın iki yarısı oldukları da ortaya çıkıyor.

Zaten Özge Yağız da açıklamasında benzer bir ifade kullandı. Genç oyuncu, “Bir elmanın yarısı diyebilirim bizim için” diyerek durumu özetledi.

Özge, sevgilisinin her yeni gün yeni bir yönünü gördüğünü de söyledi.

Geçen yıl ayrıldığı Yemin dizisini hâlâ izlediğini belirten Özge Yağız, sevgilisine de çok güzel iltifatlarda bulundu.

Özge Yağız, Demirci’nin oyunculuğunu çok beğendiğini ve onu izlemenin kendisine keyif verdiğini söyledi.

Özge Yağız, önemli olanın bir insanı her şeyi ile sevebilmek olduğuna vurgu yaptı. Oyuncu, şöyle konuştu: “Benim için zaten sahip olabileceği her şeyin en güzel seviyesine sahip. O yüzden o olması mest olmama yetiyor.”

Peki Gökberk Demirci, sevgilisi için neler söylemişti?

2021 yılının Ocak ayının başlarında röportaj yapan Gökberk Demirci, sevgilisini çok övdü.

Sevgilisi ile aynı yapımda rol almanın çok keyifli olduğunu anlatan Demirci, iyi bir partner olduklarını da belirtti.

Gökberk Demirci, dizi partneri olarak da Özge Yağız’ın çok özel birisi olduğunu söyledi.

Oyuncu, gelecekleri için çaba harcadıklarını, yoğun çalışmayı da kabullenmek durumunda olduklarını anlattı.

Özge ile sevgili olabilmek için ilk adımın kendisinden geldiğini ifade eden Gökberk Demirci, şöyle konuştu: “İlk adımlar benden geldi. İyi ki karşılığını aldım. Mutlu bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz.”

Çiftin nikah tarihi belli değil ama evlilik kararı aldıkları net.

Gökberk Demirci, çok merak edilen evlilik tarihi ile ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

“Tarih yok. Gidişata bıraktık kendimizi. İkimiz de aynı işi yapıyoruz. Malum tempo, şartlar. Biz artık zamana ayak uydurmaya çalışıyoruz. Şartlar ne zaman gösterir ise en iyi şekilde değerlendireceğiz.”

Gökberk Demirci, bir insanda aradığı her şeyi Özge Yağız’da bulduğunu da söyledi. Sevgilisinin her yönünü beğenen Demirci, çok aşık olduğunu da sözlerine ekledi.