Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız izleyiciden bile heyecanlı, Baba dizisindeki değişim oyuncuyu şaşkına çevirdi!

Özge Yağız izleyiciden bile heyecanlı, Baba dizisindeki değişim oyuncuyu şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 20 Eylül Salı akşamı ikinci sezona başlayacak olan Baba dizisinde Büşra karakterini Özge Yağız canlandırıyor. Oyuncu, Yemin isimli dizide aşk yaşamaya başladığı Gökberk Demirci ile geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. İkilinin evlenmesi beklenirken yaşanan bu ayrılık hayranları üzerken, çiftin yeniden barışması ise son günlerde magazin gündeminden inmiyor.

Özge Yağız, yaz döneminde Behzat Ç dizisi için Ankara’ya giderek çekimlere katıldıktan sonra, Baba dizisinin ikinci sezonu için ekip arkadaşları ile birlikte yeniden sete çıktı. Ancak bu sezon Baba dizisinde çok farklı bir heyecan var. Yeni katılan 7 oyuncu ve ayrılan bazı isimler ile birlikte dizinin görüntüsü bir hayli değişecek.

Senarist Gökhan Horzum’un da yeni bir hikaye denklemi kurguladığı ortaya çıkmıştı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Levent Ülgen, Hazal Türesan ve Ali İl gibi tecrübeli isimler yeni sezonun sürprizi oldu.

Tolga Sarıtaş’ın yeni dönemdeki partneri ise Buse Meral olarak belirlendi. Ayrıca Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit de hikayenin içinde yer alacak yeni oyuncular olarak dikkatleri çekiyor.

Özge Yağız izleyiciden bile heyecanlı, Baba dizisindeki değişim oyuncuyu şaşkına çevirdi! 8

Baba dizisinde yaşanan bu büyük değişimin ardından heyecanını gizleyemeyen Özge Yağız, yepyeni bir döneme başlayacaklarının mesajını verdi.

15. bölümü ile sezon arası verdikten sonra 16. yeni bölüm 20 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da Show TV’de yayınlanacak ve birçok izleyici bambaşka bir maceranın içine düşecek.

Özge Yağız, yeni dönem ile ilgili heyecanını şu sözlerle paylaştı:

“Dizi harika, çok yoğun ama çok güzel. Biz çok tempolu başladı yeni sezona.. Çünkü yepyeni bir hikayemiz var. Ben en az izleyici kadar heyecanlıyım. Hatta izleyiciden daha heyecanlıyım. Sanki yeni bir şeye başlıyormuş gibisiniz her sezona. Bu da yepyeni bir şey bizim için. O yüzden sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyorum.”

Özge Yağız izleyiciden bile heyecanlı, Baba dizisindeki değişim oyuncuyu şaşkına çevirdi! 9

Sevgilisi Gökberk Demirci ile yeniden barışmaları konusunda ise ayrılıkların da sevdaya dahil olduğu sözünü söyleyerek yanıtlayan Özge Yağız, hayatta her şeyin olabileceğini anlattı.

Oyuncu, “Şimdi mutlu olmak önemli. Bu anın kıymetini bilmek önemli. Geçmişin de kıymetini biliyoruz. Umarım geçmiş kadar gelecek de güzel olur” şeklinde konuştu.