Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın başrolündeki İçimizden Biri dizisinin kadrosuna tecrübeli isimler katıldı!

Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın başrolündeki İçimizden Biri dizisinin kadrosuna tecrübeli isimler katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İçimizden Biri isimli yeni dizinin hazırlıklar devam ediyor… İki sezon boyunca ekranda komedi fırtınası estiren Kuzey Yıldızı dizisinin finalinin ardından yönetmen Ersoy Güler, yeni proje için çalışmalara başlamıştı.

Marmaris’te çekimleri yapılacak olan dizinin ekibine yeni oyuncuların katılma süreci de devam ediyor. Ağustos ayının başlarında İçimizden Biri ekibi bir araya gelecek ve dizinin çekimlerine de başlanacak.

Senaryosu da Ersoy Güler’e ait olduğu için dizinin ekranda başarılı bir performans sergileyen yapımlardan olması bekleniyor. Özge Yağız ve Bora Akkaş gibi iki genç ismin yeni dizi çifti olarak ortaya çıkması da bir başka çekim noktasını oluşturuyor.

Bora Akkaş en son Yeşilçam isimli Blu TV projesinde Hakan İncekara karakterine hayat verdi. Özge Yağız ise Sol Yanım isimli Star TV dizisinde Serra olarak izleyici karşısına çıkmıştı. İçimizden Biri, yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi oldu ve kadroya katılan tecrübeli isimlerle de iyi bir ekibin oluştuğu görüldü.

Benian Dönmez, Renan Bilek, Derya Alabora ve Mustafa Avkıran dizinin önemli isimleri arasında bulunuyor. Şimdi bu oyunculara iki yeni isim daha eklendi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Asuman Dabak ile Deniz Cengiz dizi için anlaşma yaptı.

Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın başrolündeki İçimizden Biri dizisinin kadrosuna tecrübeli isimler katıldı! 12

Birçok projesi ile akıllarda yer edinen Asuman Dabak, en son 2020 yılında Tutunamayanlar dizisinde rol almıştı. Aynı dizide Bora Akkaş’ın da olduğun ve iki ismin yeni dizide buluştuğunu da belirtelim.

Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın başrolündeki İçimizden Biri dizisinin kadrosuna tecrübeli isimler katıldı! 13

Jet Sosyete isimli komedi dizisinde İlayda Çıkrıkçıoğlu karakterine hayat veren ve bu rol sayesinde de geniş kitleler tarafından tanınan Deniz Cengiz de 1 yıllık aranın ardından yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor…