Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız’ın öyle bir isteği var ki kariyerinde yeni bir sayfa açacak!..

Özge Yağız’ın öyle bir isteği var ki kariyerinde yeni bir sayfa açacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kış döneminde, Show TV’de Baba dizisinin 2. sezonuyla ekrana gelen oyuncu Özge Yağız, All Magazine Dergisi’nin Kasım ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Dergiye çarpıcı pozlar veren ve kariyeriyle ilgili samimi itiraflarda bulunan oyuncu, senaryo yazmak istediğini belirterek, “Bir senaryo yazacak olsam, geçmiş zaman hikayesi olurdu kesinlikle. Teması eski zaman kadınları olan yaşanmışlık dolu bir senaryo yazmak isterdim” ifadelerini kullandı.

Başarıyı da tanımlayan güzel oyuncu, “Başarı kelimesine çok sınır çizmek istemem ama her dönüp baktığımda bana kendimi iyi hissettiren deneyimlerim oldu diyebilirim. Şu an bilinçli yürüdüğüm bir yolda kalabalığın arasındayım, her şeyi sindirerek ilerlemeye devam etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Özge Yağız'ın öyle bir isteği var ki kariyerinde yeni bir sayfa açacak!.. 8

Özge Yağız,  son dönemde hayata bakışıyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı; “Bilmediğiniz bir dünyaya girdiğinizde, bir yanınız hep olası en kötü senaryoları yazmaya başlıyor. Ama sonra işin aslının öyle olmadığını anlıyorsunuz. O yüzden kendime ciddi anlamda nelerden etkilenmem gerektiğini öğretmeye çalıştım.”

Özge Yağız'ın öyle bir isteği var ki kariyerinde yeni bir sayfa açacak!.. 9

Meslektaşı Gökberk Demirci ile yaşadığı aşkla da sık sık gündeme gelen oyuncu, Baba dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ile başrolde yer alıyor. Yağız, başarılı performansıyla adından söz ettiriyor.