Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Kaya aşklarını dizi setinde buluyor! Kimse Bilmez’den sonra yeni aşk Üç Kız Kardeş ile geldi!

Özgü Kaya aşklarını dizi setinde buluyor! Kimse Bilmez’den sonra yeni aşk Üç Kız Kardeş ile geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özgü Kaya’nın Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘yıldızı parlayanlar’ arasında gösterilerek son dönemdeki başarısı taçlandırıldı. Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisinde canlandırdığı Türkan karakteri ile gönülleri bir kez daha fetheden oyuncu, popülerliğinin zirvesinde bulunuyor.

Kimse Bilmez isimli atv dizisinde Sevda karakteri ile ilk kez başrolde yer alan genç oyuncu, 2019 yılında önemli bir çıkış ortaya koymuştu. Bu dizisinin setinde tanıştığı Burak Serdar Şanal’a gönlünü kaptıran oyuncu, uzun bir süre de birliktelik yaşadı. Çiftin evleneceğine yönelik bazı iddialar ortaya atılsa da bu ilişki 2022 yılı içinde sona erdi.

Özgü Kaya aşklarını dizi setinde buluyor! Kimse Bilmez'den sonra yeni aşk Üç Kız Kardeş ile geldi! 10

Özgü Kaya’nın Üç Kız Kardeş dizisiyle birlikte kariyerinde ikinci kez zıplama yaşadığına şahit oluyoruz. 2022 yılının Şubat ayında başlayan ve Kanal D’nin en önemli projelerinden birisi haline gelen Üç Kız Kardeş, salı akşamları çok başarılı performanslar ortaya koyuyor. Dizinin dram yüklü hikayesinin milyonlarca izleyiciyi etkilemesinde Özgü Kaya’nın da başarılı performansı önemli bir yer ediniyor.

Özgü Kaya aşklarını dizi setinde buluyor! Kimse Bilmez'den sonra yeni aşk Üç Kız Kardeş ile geldi! 11

Ünlü oyuncunun yeni aşkını yeni dizisinde bulması da ilginç bir tesadüf oldu. Diziye ikinci sezonda katılan Eren Ören ile Özgü Kaya’nın aşkı el ele tutuşmaları ile kanıtlanmış oldu.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Eren Ören, Mustafa isimli karakter ile bu sezonun başında Üç Kız Kardeş dizisine katıldı. Sette Özgü Kaya ile Eren Ören’in yakınlaştıklarına yönelik ilk işaretler sosyal medya paylaşımları ile verildi.

Özgü Kaya aşklarını dizi setinde buluyor! Kimse Bilmez'den sonra yeni aşk Üç Kız Kardeş ile geldi! 12

Sonrasında ise ikilinin el ele tutuşarak röportaj yapması aşkın netleşmesini sağladı. Sosyal medya ortamında “Çok tatlı bir çift oldular” şeklindeki yorumları yanıtlayan Özgü Kaya, şöyle konuştu: “Sağ olsunlar, güzel, tatlı gidiyor her şey. Reytinglerimiz de güzel.”

Bu sürecin kendisi için güzel geçtiğini anlatan Özgü Kaya, 2022 yılının kendisi için güzel ve tatlı geçtiğini ifade etti.

Özgü Kaya aşklarını dizi setinde buluyor! Kimse Bilmez'den sonra yeni aşk Üç Kız Kardeş ile geldi! 13

Eren Ören de bu yılın kendisi için iyi gittiğini belirtti. Oyuncu, “Dizimiz çok başarılı, çok güzel gidiyor. Özgü’nün performansı, bu sezon ödül de aldı, tebrik ediyorum” dedi.

Sette birbirlerine yardımcı olduklarını da ifade eden iki genç oyuncunun uyumlu halleri de dikkatlerden kaçmadı.