Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk başrolde! Hayaller ve Hayatlar dizisi başladı!

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk başrolde! Hayaller ve Hayatlar dizisi başladı!

tarafından ker_def

Merakla beklenen, dört yakın arkadaşın hayallerinin peşinden giderken hayata yakalanma hikayesini izleyiciyle buluşturacak dizinin zengin oyuncu kadrosunda ise Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Beyza Şekerci, Özge Özacar ve Halil İbrahim Kurum yer alıyor.

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi, göz alıcı prodüksiyonu ve zengin oyuncu kadrosu ile izleyicinin yeni favori dizisi olacak Hayaller ve Hayatlar’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Bugün itibariyle ilk iki bölümüyle beIN CONNECT’te yayına giren dizi, her hafta yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşacak.

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk başrolde! Hayaller ve Hayatlar dizisi başladı! 8

Birinci Bölüm: Dicle’nin Yalanı Ortalığı Karıştırıyor

Dicle, Güneş, Setenay, Melike ve Meryem, hayalleri ve hayatları arasında sık sık çatışmalar yaşayan, tüm zorlukları beraber göğüsleyip hayalleri için her gün umutla yola çıkan beş yakın arkadaştır. Hayatının aşkıyla evlenecek olan Setenay, aylardır planladığı havalı bekarlığa veda partisi için büyük bir heyecan yaşamaktadır; fakat ailelerin de partiye dahil olmasıyla bambaşka bir gece yaşanır.

Dicle, hayalindeki iş görüşmesine giderken tüm hayatını değiştirecek bir aksilik yaşar. Nihayet istediği işi alan Dicle, hiç düşünmeden söylediği bir yalanın neden olduğu karmaşa ile boğuşmak zorunda kalır.

Meryem ile birlikte aynı ofiste çalışmaya başlayan Güneş ise ilk iş gününde arkadaşı hakkındaki söylentiler yüzünden büyük bir şaşkınlık yaşar.

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk başrolde! Hayaller ve Hayatlar dizisi başladı! 9

İkinci Bölüm: Düğün Gecesi Kabusa Dönüşüyor

Patronu Sergen’e kendisini çok farklı biri gibi tanıtan Dicle, bir süre daha bu yalanla yaşamak zorunda kalır. Güneş, hayatında dönüm noktası olacak bir tesadüf yaşar. Meryem’in bir anda yaşadığı hayatın standartlarını değiştirmeye kalkması herkesi şaşkına çevirir. Setenay’ın rüya gibi geçmesi planlanan düğün gecesi ise beklenmedik olaylara gebedir.