Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya öyle bir fotoğraf paylaştı ki, benzerlik şaşırttı!

Özgü Kaya öyle bir fotoğraf paylaştı ki, benzerlik şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların güzel yüzü, kariyer basamaklarını hızla tırmanan oyuncu  Özgü Kaya, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Güzel oyuncu annesi ve anneannesi ile bir fotoğrafını paylaşarak, ‘Bu iki güzel kadının kızı ve torunuyum, gurur duyuyorum’ yazdı. Oyuncunun özellikle annesine olan benzerliği takipçilerini şaşırttı. Hayranları,  fotoğrafın altına; ‘Ailenizde ki gülüş genetik galiba’, ‘Anneannenin güzelliğini almışsınız anne-kız’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Özgü Kaya öyle bir fotoğraf paylaştı ki, benzerlik şaşırttı! 9

Özgü Kaya ekranda ilk defa, 2017 yılında yer aldığı ‘Adı Efsane’ isimli dizideki ‘Sibel’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Kaya, ‘Mehmetçik Kutül Amare’ isimli yapımda da ‘Zeynep’ olarak uzun süre rol aldı.

2019 yılında ise Keremcem ile birlikte ‘Kimse Bilmez’ dizisinin baş rolüne adını yazdırdı. Özgü Kaya son olarak, Gain isimli platform için hazırlanan’ Ex Aşkım’ isimli dizide rol aldı.

Özgü Kaya öyle bir fotoğraf paylaştı ki, benzerlik şaşırttı! 10

Birçok dizi hayranının da ‘Kimse Bilmez’deki ‘Sevda Eğilmez’ karakteri ile tanıdığı Özgü Kaya bir başka sürpriz daha yaparak bu dizide birlikte rol aldığı Burak Serdar Şanal ile aşk yaşamaya başlamıştı.

İkilinin aşkları dizinin finalinden sonra ortaya çıksa da ilişkilerinin uzun süreli olduğu ve set devam ederken de kimseye hissettirmeden ilişkilerini sürdürdükleri iddia edilmişti. En son Bodrum’da görüntülenen çift romantik pozlarıyla gündeme gelmişti.

Özgü Kaya öyle bir fotoğraf paylaştı ki, benzerlik şaşırttı! 11