Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin set ortamı birçok oyuncuyu kıskandıracak güzellikte!

Üç Kız Kardeş dizisinin set ortamı birçok oyuncuyu kıskandıracak güzellikte!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle üçüncü sezonuyla buluşan Üç Kız Kardeş dizisi, güçlü bir hikaye ortaya koyuyor. Oyunculuk performanslarıyla da son dönemin en önemli yapımlarından birisi olduğunu ortaya koyan Üç Kız Kardeş’in eski reytinglerine ulaşmakta zorlandığını da söylemek mümkün.

Başrollerinde Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nu buluşturan dizi Berker Güven ve Gökberk Demirci gibi son dönemin öne çıkan iki genç ismini de bünyesinde barındırıyor.

Üç sezondur başarılı bir şekilde ekranda olan dizi Üç Kız Kardeş’in çekimleri Ayvalık’ta tüm hızıyla devam ediyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin set ortamı birçok oyuncuyu kıskandıracak güzellikte! 9

Her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizinin seti de tıpkı hikayesi gibi sıcak ve samimi anlara sahne oluyor.

Duygu yüklü sahnelerin seyirci ile buluştuğu dizinin setinde eğlenceli anlar objektife yansıdı. Dizinin kamera arkası görüntüleri fanlar tarafından sosyal medyada da oldukça ilgi görüyor.

Dizinin kamera arkası görüntüleri birçok oyuncu için kıskanılacak bir ekip ortamı oluşturuyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin set ortamı birçok oyuncuyu kıskandıracak güzellikte! 10

Üç Kız Kardeş projesinin bu kadar süre ekranda kalması da setteki bu sıcaklığın ekran başındaki izleyicilere de geçmesi ile mümkün olabildi.

Ayvalık’taki dizi setinde ekibin güzel bir atmosfer oluşturması projenin başarısının en önemli nedenlerinden birisi olarak tarif edilebilir.

Üç Kız Kardeş dizisinin set ortamı birçok oyuncuyu kıskandıracak güzellikte! 11