Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde yıllar sonra büyük bir değişiklik yaşandı!

Üç Kız Kardeş dizisinde yıllar sonra büyük bir değişiklik yaşandı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında üç sezondur izleyicilerin karşısına çıkmakta olan Üç Kız Kardeş dizisi, yeni bölümleri ile artık Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşacak.

Kanal D’nin aldığı yeni karar sonrasında salı akşamlarından cumartesi akşamlarına kaydırılan Üç Kız Kardeş dizisinin izleyicilerinin bu durumdan pek de memnun olmayacaklarını söylemek lazım.

Bu kadar zaman sonra dizinin böyle bir durum ile karşılaşmasının altında düşmekte olan reytinglerini gösterebiliriz. Tabii ki hikayenin de artık zorlandığını ve kemik izleyici kitlesindeki erimenin sonucunda Kanal D’nin böyle bir karar aldığını söylemek de yanlış olmayacaktır.

17 Şubat Cumartesi akşamı yeni gününde ilk kez izleyicilerle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisi başrolde bulunuyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan Üç Kız Kardeş, artık cumartesi akşamları izleyicisi ile buluşacak. Diziye bu hafta Dönüş’ün Müjgan’la hesaplaşması damga vurdu.

Dönüş, Müjgan’ın kapısına dayandı ve babasından uzak durmasını söyledi. Müjgan ise Sadık ile arkadaş olduğunu Dönüş’e söylese de inandıramadı.

Dönüş, Müjgan’a “Siz düpedüz babamı duygu sömürüsü yaparak kullanıyorsunuz” diyerek sert tavrını ortaya koyar. Müjgan ve Dönüş arasında yaşanan bu hesaplaşmanın nasıl son bulacağı ise önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak.

“Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her cumartesi akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.