Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi karmaşıklaşıyor, izleyiciyi ikiye bölecek olaylar yaşanacak!

Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi karmaşıklaşıyor, izleyiciyi ikiye bölecek olaylar yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının sevilen dizilerinden olan Üç Kız Kardeş, ilk iki sezonda elde ettiği reytinglere ulaşamasa da hikayesi ile yine geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi sürdürüyor. Yeni dönemde Kartal karakteri ile Gökberk Demirci’nin fazlasıyla öne çıkmaya başladığı dizinin üçüncü sezonu Kanal D ekranında devam ediyor.

Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin büyük başarılar kazandığı ve izleyenlere de çok güzel duygular yaşattığı dizi, artık Gökberk Demirci’nin katkısı ile bambaşka bir hikaye olarak yoluna devam ediyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterinin Somer ile Kartal arasında kalması izleyicilerin de merakını artırdı. Aşk mı yoksa emek mi kazanacak? Aslında bu soru sorulacak. Türkan’ın ne yapacağını kimse bilmiyor. Özgü Kaya da hikayenin nasıl ilerleyeceğini bilmediğini söyledi.

Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi karmaşıklaşıyor, izleyiciyi ikiye bölecek olaylar yaşanacak! 7

Türkan karakteri ile son dönemde kariyerinde büyük sıçrama yapmayı başaran Özgü Kaya, dizi hakkında şunları söyledi: “Türkan aşk mı emek mi der henüz bilmiyoruz. Türkan şu anda bir ikilemde. Ama Özgü aşk diyor.”

Gökberk Demirci, dizinin hikayesinde Türkan’ı elde etmek için büyük emek sarf eden Kartal rolü ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Demirci, “Benim için aşkı da emeği de birini birisinden ayırmak çok zor” diye konuştu.

5 yıl sonra Türkan’ın karşısına çıkan Somer, onu unutamadığını ortaya koyuyor ve yeniden elde etmek için de çaba sarf ediyor.

Türkan’ın çok fazla arada kaldığı ve çok fazla karmaşık duygular yaşadığı bir yolculuğunu izlettireceklerini ifade eden Özgü Kaya, hikayenin bu nedenle izleyenleri ikiye böleceğini ifade etti.

Berker Güven, “Somer, Türkan ile bir ilişkisinde pek çok yanlış yaptı. Bundan sonrasında umarım o yanlışları telafi etmek üzere hayatını sürdürebilir diye umut ediyorum” dedi.

Türkan’ın daha iyi olması için izleyicilerden sitem dolu mesajlar aldığını anlatan Özgü Kaya, izleyicinin bu aşka inandığını ifade etti.