Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ilişkisinde hayranlarını heyecanlandıracak gelişme!

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ilişkisinde hayranlarını heyecanlandıracak gelişme!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon yayınlanan ARC Film imzalı, başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu dizisi ikilinin kariyerlerinde iyi bir çıkış yakalamalarını sağlayan, keyifli bir yaz projesi olarak dikkat çekti. Haziran ayında yayınlanmaya başlayan dizi 17 bölüm sonunda ekim ayında final yaparak sona erdi.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz dizide aşkı arayan Ada ile Bora karakterlerinin zorlu ama romantik hallerini anlatıyordu. Proje bitmiş ama ikilinin arasında gerçek bir aşk başlamıştı. Baht Oyunu setinde tanışan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’dan geçtiğimiz haftalarda aşk itirafı gelmişti. Yakışıklı oyuncu, partneri Cemre Baysel ile fotoğraflarını Instagram’da paylaşıp, “İyi ki” yazarak, kalp emojisi koymuştu.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ilişkisinde hayranlarını heyecanlandıracak gelişme! 8

Çift, geçtiğimiz gün bir paylaşımda daha bulunarak “Sürprizler, güzellikler pek yakında” notunu düştüler. Daha önce de “Güneş yerinde, her şey yolunda” paylaşımı yapan ikilinin yeni paylaşımı sosyal medyada olay oldu ve çiftin hayranlarını bu durum oldukça heyecanlandırdı. Bu paylaşım üzerine çiftin yaz aylarında aile arasında yapılacak bir törenle nişanlanacağı iddia edildi.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ilişkisinde hayranlarını heyecanlandıracak gelişme! 9

İkili, daha önce Onedio Youtube kanalına konuk olmuş, birbirleriyle uyumu dikkat çeken çift gelen soruları samimi tavırlarıyla cevaplamışlardı. Hayranların yönelttiği “Partner olacaklarını öğrendiklerinde ilk düşünceleri ne olmuştu?” sorusuna Aytaç Şaşmaz, “Çok mutlu olmuştum, nasıl bir oyuncu olduğunu biliyordum. Çünkü işine değer veren insanlarla çalışmak çok daha değerli oluyor. Bu neden çok mutluydum, zaman geçtikçe daha çok mutlu oldum” diyerek Cemre Baysel’i yere göğe sığdıramamış, güzel oyuncu ise “Ben de öyle, katılıyorum” diyerek Aytaç Şaşmaz’ı onaylamıştı.