Ana sayfa Dizi Haberleri Özlem Conker’in vedası, Vildan Atasever’e Payitaht Abdülhamid’in kapılarını açtı

Özlem Conker’in vedası, Vildan Atasever’e Payitaht Abdülhamid’in kapılarını açtı

tarafından ker_def

TRT 1’in 5. sezonuyla Cuma akşamları izleyicilerini ekrana bağlayan dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in yeni sultanı, ekranların ve sinemanın beğenilen, güzel oyuncusu Vildan Atasever oldu. Dizinin ilk başından bu yana kadroda yer alan, başrol oyuncularından olan Özlem Conker diziye veda ediyor. Conker’in vedası, Atasever için büyük bir fırsat oldu.

Başrolünde Bülent İnal’ın oynadığı Sultan Abdülhamid Han’ın eşi “Bidar Sultan” karakterini başarıyla canlandıran ve 5 sezondur ekranlara gelen “Özlem Conker”in diziye vedası ile birlikte saraya gelecek olan “Vildan Atasever”, Payitaht’ın yeni Sultanı olacak. Vildan Atasever’in yeni imajını da hayranları bir hayli beğendi. Özlem Conker’in vedası ise birçok dizi takipçisini üzdü.

Özlem Conker'in vedası, Vildan Atasever'e Payitaht Abdülhamid'in kapılarını açtı 8

Vildan Atasever’i Abdülhamid Han’ın tarihte bilinen son eşi ve en küçük şehzadesi Mehmet Abid Efendi’nin annesi Saliha Sultan olarak bu Cuma itibariyle ekranda görmeye başlayacağız.

Saliha Sultan; Bidar Sultan’ın gidişiyle birlikte saraya gelecek Abdülhamid Han’ın yorgun, kırılmış ve yalnız dünyasına büyük aşk, sadakat ve sabırla girmek için büyük çaba verecek.

Özlem Conker'in vedası, Vildan Atasever'e Payitaht Abdülhamid'in kapılarını açtı 9

Saraydan Bidar’ın gidişi ve sarsılan dengelerin değişmesiyle birlikte Saliha Sultan’ın gelişi ve iyi niyetle kendine haremde yer edinme çabaları çok kolay olmayacak.

Saliha Sultan, Abdülhamid’in çocukları ve harem mensupları tarafından kendisine alınacak cepheleri iyi niyetiyle ve keskin zekasıyla bertaraf edecek adımlar atacak.

Saliha Sultan’ın mütevazı, sessiz sakin, sabırlı çabaları acaba hünkarın kalbinin de kilidini açmaya ve onun yeniden itimat dolu bir aşkla hayata bağlanmasına yetecek mi? İzleyeceğiz.