Ana sayfa Dizi Haberleri Paramparça dizisinin Zeynep’i Funda Güray yeniden dizilere dönüyor!

Paramparça dizisinin Zeynep’i Funda Güray yeniden dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Funda Güray, çeşitli yapımlarda rol aldıktan sonra bir süredir setlerde görünmüyordu. Paramparça isimli dizide 2015-2016 sezonunda Zeynep karakteri ile öne çıkan Funda Güray, şimdi de yeni bir dizi anlaşması yaptı.

Sahipli isimli yapımda Büşra ve Seni Kimler Aldı’da ise Gözde olarak kısa süreler ekranda kalan oyuncu, Bünyamin ve İstanbul Muhafızları: Ab-i Hayat Çeşmesi isimli sinema filmlerinde de bulunmuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Funda Güray, atv’nin çok iddialı dizisi Kuruluş Osman ile anlaşma yaptı.

Çarşamba akşamları atv ekranında fırtına gibi esen Kuruluş Osman dizisinde yakında Funda Güray da yer alacak ve 4 yıldır uzakta kaldığı dizi setlerine dönmüş olacak. Aslında oyuncu dizi setlerine pek de yabancı bir isim değil. Hem kamera arkası hem de kamera önünde birçok kez yer aldı.

Paramparça dizisinin Zeynep'i Funda Güray yeniden dizilere dönüyor! 8

Bir dönem cast asistanlığı yapan ve sonrasında oyunculuğa geçen Güray, konservatuar okumayı çok istemesine rağmen bunu başaramamıştı. İşletme ve reklamcılık üzerine eğitim alan oyuncu, üniversite yıllarında reklamların kamera arkasında çalışarak mesleğe ilk adımlarını attı.

Küçük Kadınlar, Bir Ömür Yetmez isimli dizilerin yanı sıra bir de reklam filminde küçük rollerde yer alan Güray, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden eğitimler aldı. Haliç Üniversitesi’ne de oyunculuk üzerine yüksek lisans yaptı.