Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa final yapınca, Hira Koyuncuoğlu atv’nin bir başka dizisine geçti!

Maria ile Mustafa final yapınca, Hira Koyuncuoğlu atv’nin bir başka dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2020-2021 sezonu için hazırlanan ve Kapadokya’da çekimleri yapılan Maria ile Mustafa dizisi 17 bölüm sürebildi ve düşük reytingleri nedeniyle de final yaparak ekrana veda etti. Dizide başrolleri Hilmi Cem İntepe ile Jessica May paylaşmıştı.

Maria ile Mustafa dizisinde dikkat çeken Nisan Candemir karakterine ise genç oyuncu Hira Koyuncuoğlu hayat verdi. Daha önce İstanbullu Gelin’de Bade karakteriyle hatırlanan Koyuncuoğlu, Adını Feriha Koydum’daki rolünün ardından, O Hayat Benim’de de Nehir karakterine hayat vermişti.

Hira Koyuncoğlu son olarak da atv’nin Maria ile Mustafa dizisinde göründü. Koyuncuoğlu’na yeni dizi fırsatı yine atv’den geldi. 1 Ocak 2021 tarihinde başlayan Akıncı dizisinin kadrosuna katılan oyuncu, böylece aynı kanalda kısa bir aradan sonra bir başka karaktere daha hayat verme şansı buldu.

Maria ile Mustafa final yapınca, Hira Koyuncuoğlu atv'nin bir başka dizisine geçti! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Hira Koyuncuoğlu’nun rolü de belli oldu. Oyuncuyu komiser yardımcısı Güneş karakteri ile yakında dizide izlemeye başlayacaksınız.

Fantastik bir kahramanlık hikayesi olan Akıncı, reytinglerinin bir iyi bir kötü gelmesi ile dikkat çekmekte. Dizinin kemik bir izleyici kitlesi olsa da Cuma rekabetinde zorlanmakta olduğu da görülüyor.