Ana sayfa Sosyal Medya Partneri Demet Özdemir’i öven Şükrü Özyıldız kariyeri için iki büyük heyecanı aynı anda yaşıyor!

Partneri Demet Özdemir’i öven Şükrü Özyıldız kariyeri için iki büyük heyecanı aynı anda yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alice Müzikali ile yeniden sahnelere dönme hazırlığı yapan Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz hafta Masumlar Apartmanı isimli diziye konuk oyuncu olarak katılmıştı. Oyuncu Şubat ayında ise isi büyük heyecan yaşıyor. Bunlardan birisi Aşk Taktikleri isimli film, diğeri ise Alice Müzikali…

Ayrıca Demet Özdemir ile yaz aylarında çekilen Aşk Taktikleri isimli sinema filminin Netflix’te yayınlanması ile de gündeme gelen oyuncu, yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Şükrü Özyıldız, “11 Şubat’ta Demet ile filmimiz girecek. Onun için de çok heyecanlıyım. Çok güzel bir film oldu” dedi.

Rol arkadaşı Demet Özdemir’i ile aynı sette olmanın nasıl bir duygu olduğu sorusunu yanıtlayan oyuncu, “Çok güzel bir duygu, çok güzel bir oyuncu, çok iyi bir partner, çok da güzel bir film oldu” ifadesini kullandı.

Alice Müzikali’nin provalarının çok iyi gittiğinden bahseden Şükrü Özyıldız, ayrıca ilk 3 oyunun biletlerinin de tamamen tükendiğini açıkladı.

Şükrü Özyıldız, “Her şey çok güzel gidiyor. Çok güzel olacak” diyerek izleyicilere güzel bir şov seyrettireceklerini belirtti.

İlk 3 oyunun biletlerinin tükenmesi nedeniyle de seyircilere teşekkür eden oyuncu, tüm ekibin de oyunu çok özlediğini ifade etti.