Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid, 127. yeni bölümde zor bir karar alınacak!

Payitaht Abdülhamid, 127. yeni bölümde zor bir karar alınacak!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanan Cuma akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid yüz yirmi yedinci bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde ihanet eden Paşa arayışında tüm deliller Ahmet Paşa’yı işaret edecek.

Payitaht Abdülhamid’in 127. bölümünde neler olacak? Planlarının ilk aşamasını tamamlayan muhalifler, Ahmet Paşa’yı oyununun içinde tutarak talebeleri vurdurmuştur. Manyasizade talebeleri saraydan kaçırma hamlesini yine Ahmet Paşa’ya yaptırmak ister.

Mason paşanın kimliğini öğrenen Hechler artık olaylara bir adım daha yakındır. Abdülhamid ise zor bir karar vermek durumunda kalır. Zakaryan artık Eşref’in gücünü kırmak ister ve kahvehaneye baskın yapar. Söğütlü Osman ve Emice’yi vuran Zakaryan, Eşref’e açıkça savaş ilan etmiştir. Eşref ise intikamı için Zakaryan’ı ele geçirmenin yollarını arar.

Payitaht Abdülhamid, 127. yeni bölümde zor bir karar alınacak! 7

Abdülkadir’in saraydan ayrılma kararı Bidar’ı kendini sorgulamaya iter. Hata yaptığını düşünen Bidar, oğlunu geri kazanmanın yollarını ararken aldığı bir haberle dehşete düşer. Abdülkadir kaçırılmıştır. Oğlunun hayatı için istenen de Abdülhamid’den alacağı bir bilgidir. Bidar ya Abdülhamid’in itimadını ya oğlunun hayatını kaybedecektir.

Payitaht Abdülhamid’in 127. Bölümüyle 27 Kasım Cuma TRT 1’de…