Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisi sert bir bölümle geri dönüyor!

Payitaht Abdülhamid dizisi sert bir bölümle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemesi sürecinde stok bölümlerinin fazlalığı ile diğer dizilere nazaran daha fazla ekranda kalan Payitaht Abdülhamid, normalleşme süreci ile yeniden başlayan çekimleri ile izleyicilerini mutlu etmişti. Dizinin 4. sezondan kalan bölümleri ve 4. sezon finali çekildi.

Bülent İnal, Özlem Conker,Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan, Cem Özer gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Payitaht Abdülhamid, 19 Haziran Cuma günün yayınlanacak olan 117.bölümüyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin geri dönüşü sert sahnelerle dolu bir bölümle gerçekleşecek.

Payitaht Abdülhamid’in 117. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Patlayan bomba kimlerin canını alacak? Abdülhamid düşmanlarına nasıl bir karşılık verecek? Bu soruların yanıtları merakla bekleniyor.

Dizinin ekibi 4. sezon finali dahil tüm çalışmaları tamamladı. Ekip şimdiden 5. sezonun hazırlıklarına başladı. Uğur Uzunok dizinin yeni sezondaki genel şablonunu belirliyor. Yaz ayları boyunca da 5. sezon bölümlerinin senaryolarının yazımlarının yapılması bekleniyor. İşte dizinin 117. bölümünden 2. fragmanı: