Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk ile Her Yerde Sen arasında benzerlikler gözlerden kaçmadı!

Çatı Katı Aşk ile Her Yerde Sen arasında benzerlikler gözlerden kaçmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yazlık dizilerin birbirlerine benzer konulara sahip olması doğal. Klişi olarak bilinen, izleyicileri düşündürmeyen ve derinlikli meselelere odaklanmayan yapımlar hep yaz ekranının kurtarıcısı olmuştur. Geçen sezon Fox TV’de yayınlanan Her Yede Sen dizisi de böyle bir yapımdı.Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ı buluşturan dizi çok sevildi, ama normal sezonda reytingleri beklentilerin altına düşünce 23 bölümde final yaptı.

2020 yaz aylarında Kanal D’de yayınlanacak olan Mia yapım tarafından hazırlanan Çatı Katı Aşk da yine bir yazlık romantik komedi işi. Yine konu klişe ve yine eğlenceli, hoş vakit geçirilmesini amaçlayan bir yapım. Ancak Her Yerde Sen dizisiyle arasındaki benzerlikler de dikkat çekiyor.

Her şeyden önce başrolde Furkan Andıç’ı görüyoruz. Her iki dizinin de asıl adamı… İki dizinin afişlerine bakıldığı zaman da benzerlik hemen anlaşılıyor. Afişteki renk kullanımının da benzerliği dikkat çekici.

Bazı izleyiciler Çatı Katı Aşk’ı şu ana kadar yapılan tanıtımlara bakarak daha samimi ve sıcak buldu. Dizi başlayınca fikirler değişebilir elbette.

İkisi de klasik bir yaz dizisi. Aynı konsept ve benzer bir senaryo şaşırtıcı değil.