Ana sayfa Güncel Haberler Payitaht Abdülhamid’in büyüsünden etkilenmemek mümkün değil!

Payitaht Abdülhamid’in büyüsünden etkilenmemek mümkün değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinde Tahsin Paşa karakterine Bahadır Yenişehirlioğlu canlandırıyor. Usta oyuncu, youtube sohbetinde rol arkadaşları ile buluştu. Senaryonun önemine dikkat çeken oyuncu, karakter oluşturmanın büyük zorlukları olduğunu söyledi.

Canlandırdığı Tahsin Paşa karakterinin pek de bilinmeyen birisi olduğunu anlatan Bahadır Yenişehirlioğlu, “Bizim işimiz daha kolay biz sadece kendi karakterimizle ilgileniyoruz. Onu parlatmak, onu doğru göstermek, güzel göstermek derdindeyiz” diye konuştu. Bahadır Yenişehirlioğlu, bu tür büyük işlerin içinde topluma mal olan karakterlerin oyuncular üzerinde büyük etkileri bulunduğunu anlattı.

Oyuncu, “Tahsin Paşa’yı kimse bilmiyor tarihte…Tahsin Paşa’nın anılarını Türkiye’de 100 bin kişiden 3 kişi okumuştur. Bu dizi başlamadan önce” diye konuştu ve senaristin hiç bilinmeyen bir tarihi karaktere senaryoda hayat verdiğini ifade etti.

Bu sürecin çok heyecan verici olduğunu anlatan Bahadır Yenişehirlioğlu, bu dizinin ve karakterlerinin sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde konuşulduğunu da hatırlattı.

Oyuncu, “Bütün oyuncular, bütün karakterler için söylüyorum. Dünyanın pek çok köşesinde bu karakterlerin konuşuluyor olması, dizinin konuşuluyor olması da bu işin büyüsüyle alakalı. Bu büyüden etkilenmemek mümkün değil. Hayatımızın bir yerinde bu karakterler yer alıyor. Bir iz bırakıyor. İz bırakmaması mümkün değil” şeklinde konuştu.

Bahadır Yenişehirlioğlu, yaptığı tüm işleri tutku ile yapmayı sevdiğini belirtti. “Heyecanlanmadığım bir şeyin içinde bulunmamaya çalışıyorum” diye konuşan oyuncu, yaptığı işlere bağlanan oyuncu bu karakterlerin bir parça kendinde iz bıraktığını sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.