Ana sayfa Dizi Haberleri Pelin Akil’in ikiz kızları ve Özge Özder’in kızı Eva Luna’nın son halini gördünüz mü?

Pelin Akil’in ikiz kızları ve Özge Özder’in kızı Eva Luna’nın son halini gördünüz mü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar ikisi de ekranda olan taze anneler Pelin Akil ve Özge Özder’in sevimli kızları, adeta herkesin gözleri önünde büyüyor. İki oyuncu, çocuklarının sevimli hallerini, hayranları için sosyal medyadan paylaşıyorlar. Anıl Altan ve Pelin Akil çiftinin ikiz kızları Lina ve Alin, 2019 yılı Nisan ayında doğmuşlardı.

Tam iki yaşına giren Alin ve Lina’nın doğum günlerindeki pozlarına ilk yorum yapanlardan birisi Özge Özder oldu. Kendisi de yeni anne olan Özder, sevimli ikizlerin doğum günlerini instagram’dan kutladı.

Şu anda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Pelin Akil ve Anıl Altan’ın kızları ile pozu aşağıda. Özge Özder, bu fotoğrafa “Böyle kızlarım olsun’ dedirten bu iki bal suratlı kızın doğumu dün gibi” diyerek güzel dileklerini iletti oyuncu.

Alin ve Lina’nın son hallerini görenler de ‘Maşallah’ demeden duramıyor. İkizlerin ne kadar büyüdükleri de fotoğrafta görülüyor. Anne ve babalarının instagram’dan büyürken hemen her hallerini sevenleriyle paylaştığı ikizler, takip edenler için en az anne babaları kadar ünlü oldular bile…

Özge Özder de Müzisyen eşi Sinan Güleryüz ile kızları Eva Luna’yı 11 Şubat’ta kucağına almıştı. Minik Eva Luna, 2 ayı çoktan devirdi ve gittikçe de annesine benzeyen yüzü ile Özder’in hayranları tarafından bol bol Maşallah alıyor…

İşte anne kızın son halleri…