Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Karahan, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde imajıyla 1960’lı yıllara götürüyor!

Pelin Karahan, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde imajıyla 1960’lı yıllara götürüyor!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı “Bir Zamanlar Kıbrıs”ın bu akşam yayınlanacak bölümünde, canlandırdığı İnci karakteriyle adından söz ettiren Pelin Karahan izleyenleri büyüleyecek.

Kavak Yelleri dizisi ile parlayan Karahan, son yıllarda projelerde yer almıyordu. Çocuklarının bakımı ile ilgilenen oyuncu, uzun süre teklifleri reddetti. 2021 yılında ise önce sinema filmi ve ardından dizi ile yeniden kariyerine odaklanan oyuncu, yine hayranlarını etkileyen bir karakter ile TRT1 ekranında yerini aldı.

Pelin Karahan, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde imajıyla 1960'lı yıllara götürüyor! 8

Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesini konu alan dizide Karahan, yayınlanacak flashback sahnesinde 60’lı yıllara özgü giyimi ve makyajıyla dikkatleri çekecek.

Bölümde kızı Müge ile birlikte Samson’un esiri olan İnci en zor zamanında, eşi Kemal’le (Ahmet Kural) tanıştığı yılları düşünerek ayakta kalmaya çalışacak.

Pelin Karahan, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde imajıyla 1960'lı yıllara götürüyor! 9

Ahmet Kural ile Pelin Karahan’ın da iyi bir dizi çifti olduğuna şahit oluyoruz.

Yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın yaptığı büyük bir ilgiyle izlenen “Bir Zamanlar Kıbrıs” yeni bölümüyle bu akşam 6 Mayıs Perşembe) saat 20.30’da TRT 1’de…