Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde en çok şikayet alan kişi artık yok!

Yasak Elma dizisinde en çok şikayet alan kişi artık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisinin 10 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak 110. bölümü ile sezon finali yapması bekleniyor. Dizinin son dönemde düşen reytingleri sonrasında yeni sezonda hikayede büyük değişiklikler yapılarak yine izleyici ilgisinin yükseltilmesi planlanıyor.

Yasak Elma son yıllarda her sezon yaptığı yenilikler ile ayakta kalmayı başaran bir proje oldu. Dizi adeta kendi kendisi ile dalga geçer bir noktada. Karakterler zaten karikatürize oldular… En çok da Şahika öne çıkıyordu. Entrikanın biri bitiyor biri başlıyordu. Ancak artık o da yok…

Nesrin Cavadzade’nin yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile tartışması sonu oldu. Projeden çıkartılan Şahika için cenaze sahnesi yazıldı bile. Ancak ileride bir şekilde döner mi diye, dizi hayranlarının aklında da bir beklenti var…

Nesrin Cavadzade’nin başarılı performansıyla taçlandırdığı Şahika, Radyo Televizyon Üst Kurulu’na en çok şikayet edilen karakterlerden birisiydi. Yasak Elma dizisinin aldığı cezalarda da Şahika karakteri hep öne çıkıyordu.

Artık Şahika olmadığına göre eleştiriler de azalacaktır. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında dizinin aldığı cezalar için şöyle yazdı:

“Yasak Elma ceza aldı. Aile yapısına uymuyor, çok şikayet var özeti. Raporda şöyle bir cümle dikkatimi çekti; “Şahika’nın dizi süresince pek çok karakteri zehirlemesine mizah unsuruymuş gibi değinilmesi, insani ve ailevi değerlere zarar verebilecek nitelikte gözükmektedir.” Dizinin özeti… Zaten tüm ilişkiler ve karakterlerin kendi kendileri ile ‘alay etmesi’ projenin özü. Valla gündüz ‘gerçeği’ var ‘aile yapımızın’ nadide örneklerinden bir demet! Bu arada Şahika da sizlere ömür…”

Şahika karakterinin olmadığı bir Yasak Elma nasıl yoluna devam edecek bu da merakla bekleniyor. Ancak 5. sezonda Medyapım ekipleri mutlaka diziyi öne çıkartacak hem yeni karakterler hem yeni oyuncular ile yine Yasak Elma dizisini parlatacaktır.