Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Öztekin, Koronavirüs sonrası ortaya çıkan gerçeğini herkesin yüzüne vurdu!

Pelin Öztekin, Koronavirüs sonrası ortaya çıkan gerçeğini herkesin yüzüne vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, babası Rasim Öztekin ile anılmaya başladığı ilk yıllardaki deneyimden sonra, Çok Güzel Hareketler Bunlar ile kendini kabul ettirip, ardından da birçok projede yeteneğini kanıtlayarak artık babası üzerinden anılmaktan sıyrılan bir isim konumuna geldi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar zamanındaki aşırı kilolarından kurtulduktan sonra ise hayatında önemli değişimler de yaşadı. En son bu sezonun başlarında Aşk Ağlatır dizisinin Nagehan’ı olarak ekrana gelen oyuncu, şimdilerde koronavirüsten korunmak adına kendini karantinaya almış durumda.

Pelin Öztekin, Koronavirüs sonrası ortaya çıkan gerçeğini herkesin yüzüne vurdu! 7

İşte bu karantina deneyimi hayatın gerçek yüzünü de birçok kişi gibi Pelin Öztekin’ı de gösterdi. Peki neydi o gerçeklik? Posta gazetesine konuşan ünlü oyuncu, herkesin yüzüne çarpar gibi, şu sözlerle koronavirüs sonrasında hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını duyurdu:

“Bırakın sevdiklerimizi görmeyi, köpeğimizle sahile inip yürüyüş bile yapamıyoruz. Meğer ne kadar kıymetliymiş sevdiklerimize dokunabilmek, sokağın ortasında durup nefes alabilmek… Şimdi derin bir nefes alabilmek için başımızı camdan veya balkonumuzdan sarkıtıyoruz.

Değer verdiğimiz şeylerin ne kadar değersiz, hayatın içinde yaşarken önemsemediğimiz şeylerin ne değerli olduğunu anladık. Bu süreci, yeni bir dönemin başlangıcı olarak görüyorum. Bence asıl özgürlük o zaman başlayacak.”