Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Rasim Öztekin ve Pelin Öztekin karşılıklı baba kız olmayan bir rolde oynasa keşke!

Rasim Öztekin ve Pelin Öztekin karşılıklı baba kız olmayan bir rolde oynasa keşke!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2004-2005 yıllarında Pelin Öztekin, Hayat Bilgisi dizisinde yer alarak ekran kariyerine başlamıştı. Ardından Sınıf dizisi ve sonra da kendisini ünlü yapan Çok Güzel Hareketler Bunlar programı geldi. Doksanlar dizisinin Neşe’si, Hayat Şarkısı’nın Zeynep’i, Yuvamdaki Düşman’ın Nil’i, Koca Koca Yalanlar’ın Canan’ı ve son olarak da Aşk Ağlatır’ın Nagehan’ı olarak ekranda boy gösterdi.

Pelin Öztekin, bugünlerde bambaşka bir rolün hayalini kuruyor. Öncelikle kendisini ters köşe yapacak bir rol istiyor. Bütünleşebileceği karakterleri canlandırmayı tercih eden Öztekin, babası Rasim Öztekin ile baba-kız olmayan karşılıklı oynayabileceği bir rolü merak ediyor. Bunun da çok zevkli bir deneyim olabileceğini düşünüyor.

Posta gazetesine konuşan oyuncu, gelecekte yer almayı istediği karakter ile ilgili soruda ise şu yanıtı verdi: “Farklılığı, denemeyi, yeniliği, kendimi değiştirmeyi seviyorum. Tüm rollerde beni başka kişiliklere yolculuk yapmamı sağlayan projeleri seçtim. Gelecek projelerimde ise beni bile ters köşeye yatıracak bir rol bekliyorum.”

Herkes onu komediyi tercih eder diye bilir belki ama Pelin Öztekin dramlara kendini daha yakın buluyor. Oyuncu, “Bir sonraki projenizin komedi mi yoksa dram mı olmasını istersiniz?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: “Ortaya karışık olsun romantik-komedide anlaşalım. Şaka bir yana, melodram işlerini hep daha samimi buluyorum.”