Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ve Belçim Bilgin ortaklığında muhteşem mesaj!

Beren Saat ve Belçim Bilgin ortaklığında muhteşem mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aralarında Esra Dermancıoğlu, Belçim Bilgin, Beren Saat, Kerem Bürsin, Kenan Doğulu, Furkan Palalı gibi oyuncuların da bulunduğu ünlü isimler koronavirüs ile mücadelenin tüm insanlık adına ortak bir mücadele olduğunun altını çizen bir video çalışmasında yer aldı.

Verilen mesajlar oldukça anlamlıydı. Belçim Bilgin de bu videoyu instagram hesabından paylaştı. “Coronavirus ile mücadelede hep birlikteyiz! Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Yalnız değilsin, yalnız değilsiniz. Kimseyi geride bırakmayacağız” mesajlarının verildiği video çalışması ayrıca İngilizce alt yazılı olarak paylaşıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgın hastalıkta herkesin eşit olduğu bir kez daha ortaya kondu. Birlik, beraberlik ve bütünlüğün ne kadar önemli olduğu da mesaja yansıdı.

Kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı fark etmeden herkesin aynı noktada olduğu gösterilirken, “Kimseyi geride bırakmayacağız” sloganı da anlamlıydı. Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu tarafından hazırlatılan video çalışmasını aşağıdan izleyebilirsiniz.