Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Öztekin’den final yapan Kanal D dizisine duygusal veda!

Pelin Öztekin’den final yapan Kanal D dizisine duygusal veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarından itibaren izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan Çatı Katı Aşk, ne yazık ki reytinglere yenildi… Hikayesi ile bir mahalle komedisini andıran dizi, duygusal sahneleri ile de ilgi çekmişti. Dizide Pelin Öztekin’i Süheyla karakteri ile izledik.

Dizinin kurtuluşu için Ezgi Şenler’e veda edilip, Selin Şekerci’nin kadroya dahil olması pek bir işe yaramadı. 24 Ekim Cumartesi akşamı 16. bölümüyle birlikte final yapan Çatı Katı Aşk’a Pelin Öztekin, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile veda etti.

Ünlü oyuncu tüm ekibe teşekkür ettiği paylaşımı ile birlikte bir maceranın daha sona erdiğini ifade etti. Pelin Öztekin, yeniden ekranda hayranları ile görüşeceğini de belirtmeyi ihmal etmedi. Pelin Öztekin, ayrıca tiyatro sahnesinde “Seni Unutmak İstemedim ki” isimli oyunla yer almaya devam ediyor.

İşte Pelin Öztekin’in Çatı Katı Aşk dizisine veda mesajı:

Süheyla’ya yakışır bir final…? Çatı Katı Aşk‘a veda.. Tüm ekibin, oyuncu arkadaşlarımın, kamera önünde ve arkasında emek veren herkesin eline, emeklerine sağlık. Tekrar görüşmek üzere Süheyla…”

Pelin Öztekin'den final yapan Kanal D dizisine duygusal veda! 7