Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker İnanoğlu’nu çok mutlu eden Arka Sokaklar başarısı!

İlker İnanoğlu’nu çok mutlu eden Arka Sokaklar başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi, 15. sezona yine etkili performansı ile başladı. Ancak geçen Cuma gününe kadar dizi birincilik koltuğuna oturamamıştı. Kırmızı Oda dizisinin gerisinde kalan Arka Sokaklar, sonunda hedefine ulaştı.

Dizinin 562. bölümü 23 Ekim Cuma günü tüm kişiler kategorisinde tv8’in çok iddialı dizisi Kırmızı Oda’yı geçerek birincilik kürsüsüne oturdu. Bu aslında ekip adına çok önemli bir başarı. Zira, 15 yıldır yayınlanmakta olan yapım hala izleyicinin gözdesi konumunda.

Kanal D ekranında yıllardır birinciliklere alışmış olan Arka Sokaklar’ın bu büyük başarısı oyuncuları da gururlandırdı. Engin Müdür karakterine hayat veren İlker İnanoğlu, ailesinin yapım firması Erler Film’in projesinin gururunu sosyal medyadan paylaştı.

İlker İnanoğlu, “Herkese çok teşekkürler, yine reytinglerde birinci Arka Sokaklar” notuyla dikkat çekti. İnanoğlu dizide; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Alp Korkmaz ile birlikte başrolde bulunuyor.

İlker İnanoğlu'nu çok mutlu eden Arka Sokaklar başarısı! 7