Ana sayfa TV Programları Perihan 30 yıllık dostu Reyhan’a neden savaş açtı? Gelinim Mutfakta 128. Bölüm İzle

Perihan 30 yıllık dostu Reyhan’a neden savaş açtı? Gelinim Mutfakta 128. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 128. Bölümde 30 yıllık dost olan Reyhan ve Perihan tartışarak herkesi çok şaşırttılar! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Reyhan Hanım, şahsına münhasır kimliği ile yarışmada ön plana çıkmaya başladı. Verdiği puanlarla gelini Ezgi’yi birinciliğe taşımayı başararak hem 5 altın bilezikleri, hem de çeyrek altınları ona kazandırdı. Bu da onun fazla göz önünde olmasını sağladı. Ben merkezci yaklaşımları ise, diğer kaynanalarla olan ilişkilerinde sürekli sorun yarattı. Bu sorun kendisini 30 yıldır tanıyan Perihan Hanımla da bu bölümde yaşandı. Perihan Hanım, Reyhan Hanımın “Ben! Ben!” diye çıkışlarından rahatsız olduğunu dile getirdi. Sözlerine “Bundan sonra 30 yıllık dost bitti, dişli bir rakip geldi! Seni alt etmeye geldim!” diye devam etti. Bu sözler Reyhan Hanım başta olmak üzere odadakileri çok şaşırttı. Reyhan Hanım ise, “Dostluk mu önemli, burada olmak mı?” diye sordu. Perihan Hanım da “Dostluk evde kaldı!” diye cevap verince iki arkadaşın arasının açılmasına ve kırgınlık dolu tartışmanın başlamasına neden oldu. İkili arasındaki gerginlik gün boyu devam etti!..

Gelinim Mutfakta, Fatih Ürek’in sunumuyla Kanal D’de ekrana geliyor

Pazartesi günü, Kanal D ekranında yeni bir yarışma programı izleyicisi ile buluştu: Gelinim Mutfakta!

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yapacağı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışmakta.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışmakta.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana geliyor.