Ana sayfa Sosyal Medya Yaprak Medine için kariyer yolculuğunda Son Yaz fırsatı ve yeni imajı!

Yaprak Medine için kariyer yolculuğunda Son Yaz fırsatı ve yeni imajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinin yeni sezonda kadrosuna kattığı geç isimlerden birisi de Yaprak Medine oldu… Oyuncu geçen sezon Menajerimi Ara isimli Star TV dizisiyle bir anda dikkatleri üzerine çekmişti.

Ayrıca Yarım Kalan Aşklar isimli BluTV dizisinde de rol alan Yaprak Medine için, oyunculuk yolculuğunun başlarında olduğunu söylemek doğru olacaktır. Beren Özdal karakteri ile Menajerimi Ara’da kendisini gösterme fırsatı bulun oyuncu, şimdi asıl büyük sınavına çıkıyor.

Cumartesi akşamları hikayesi ile hayranları çok etkileyen Son Yaz dizisinde Cemre Sancaktar isimli yeni karakteri Yaprak Medine canlandırıyor…

Mafya ailesi olarak da bilinen Sancaktar ailesinin kızı Cemre olarak izleyeceğimiz oyuncu, yeni imajıyla da hemen dikkatleri çekti.

Yaprak Medine için kariyer yolculuğunda Son Yaz fırsatı ve yeni imajı! 7

Son Yaz dizisinin 22. bölüm fragmanında kısa bir sahnede gözüken Yaprak Medine, kariyeri adına çok önemli bir fırsat elde etti. Oyuncunun rolü canlandırma performansı dikkatle takip edilecek.

Düzgün fiziği ve güzelliği ile de hayranlarını etkileyen Yaprak Medine, Son Yaz dizisi ile kariyerinde bambaşka bir döneme başlamış oldu.

Cemre, Akgün ile Yağmur arasına girecek isim olarak da dizi hayranlarının hakkında çok konuşacğı bir karakter olacak.