Ana sayfa Dizi Haberleri Pes artık! Zuhal Topal’la Sofrada programında öyle bir hak yediler ki Topal, isyan etti!

Pes artık! Zuhal Topal’la Sofrada programında öyle bir hak yediler ki Topal, isyan etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Fox TV’nin sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada programı, Gaziantep’teki gelin ve kayınvalidelerle devam ediyor.

Yeni haftada Antep’in meşhur yemeklerinin sergilendiği ve Zuhal Topal’ın Antep turundan ilginç ve eğlenceli anların ekrana geldiği programın 153. bölümünde Aynur Hanım’ın gelini Fatma Hanım yarıştı.

Hepsi Antep yemeklerinden oluşan ve zor bir menü seçen Aynur Hanım, tüm özenine karşın kayınvalidelere doğru düzgün bir şey beğendiremediği. 3-4 ve 5 dışında başka puan kullanmayan kayınvalideler, Zuhal Topal’ı çok kızdırdı.

Antep’in meşhur yemekleri Beyran, Ali Nazik, Künefe, İçli Köfte gibi çeşitleriyle ekranda göz dolduran gelin, ne yazık ki kayınvalidelerin gözünü dolduramadı!

Zuhal Topal’ın 8 puan verdiği gelinin yemeklerine çok düşük puanlar gelmesi üzerine Topal da isyan etti.

Kayınvalidelere kızan Zuhal Topal, “Göz var nizam var inanılır gibi değil. Sizi çok eleştirecekler izleyince. Hiç hoş değil” diyerek özellikle 3 veren kayınvalidenin puanını değiştirmesini istedi.

Pes artık! Zuhal Topal'la Sofrada programında öyle bir hak yediler ki Topal, isyan etti! 7

Bu isteği geri çevrilen Zuhal Topal, “Yazık günahtır 3, bu kadar yemeğe? Boş olan sofralara verdiler bu puanı. İşin kolayı o, az puan vermek için beğenmedim deyip yemiyorsunuz. Pes diyorum başka bir şey demiyorum. Gerçekten 3 değil! Yazık günah, vicdanınız sızlamıyor mu ya? Ben ne masalara 3 verildiğini gördüm” diye konuştu.

Gönlü bu puanlara hiç razı olmamasına karşın puanları da değiştirtemeyen Topal, “Beni çok hayal kırıklığına uğrattınız. 4 mü yani? Dün de 4 bugün de 4! Vah vah vah çok yazık. Gözünüz korkmuş olabilir mi sizin gelinlerinizden daha iyi bir menü çıkardı diye? Rakip olamaz yani sizin gelinlerinize! İnanılır gibi değil, çok şaşkınım, o yemeklere bu puan… Beni çok hayal kırıklığına uğrattınız. Bu masadan çok üzgün ve şaşkın ayrılıyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

Zuhal Topal, Fatma geline de bu düşük puanları haketmediğini söyleyip yemeklerinin çok güzel olduğunu belirtmeyi ihmal etmedi.