Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisinin üzerine bir çizgi çekmedi!

Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisinin üzerine bir çizgi çekmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çocuklar Duymasın dizisi Türk dizi tarihinin en dikkat çeken projelerinden birisi. Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı ikilisini bir arada buluşturan Birol Güven imzalı dizi tam 9 sezon boyunca ekranlarda yer almayı başardı. İlk başladığı 2002 yılından itibaren 2019 yılına kadar gündemde kalmayı başaran bir yapım Çocuklar Duymasın.

Final yapmasından bu yani hala konuşlan dizi hakkında Taşfırın erkeği Haluk karakterine hayat veren Tamer Karadağlı çizgiyi çekmişti. Şimdilerde Savaşçı dizisinde başrolde yer alan Karadağlı, artık projenin ömrünü tamamladığını ve bir kez daha çekilir ise kendisinin yer almayacağını söylemişti. Bu sözleri ile Çocuklar Duymasın projesinin üzerine çizen Karadağılı’ya rağmen Birol Güven’in projeyi yeniden canlandırma hedefi olduğu da biliniyor. Ancak bunun için doğru zaman bekleniyor.

Dizide Meltem karakterine hayat veren ve artık bu rolle de özdeşleştiren Pınar Altuğ ise partneri Tamer Karadağlı gibi projenin üzerini çizmedi. Kızı Su’nun şu sıralarda bile en çok izlediği dizinin Çocuklar Duymasın olduğunu ifade eden Pınar Altuğ, ayrıca Sen Çal Kapımı’nı da birlikte izlediklerini ifade etti.

Oyuncu, “Su çok fazla dizi izlemiyor. En çok izlediği dizi Çocuklar Duymasın, hala. Benim için çok büyük bir gurur. Onun dışında çok çok fazla yerli dizi izlediğini söyleyemeyeceğim. Bir tek Sen Çal Kapımı izliyoruz beraber” dedi.

Su ile birlikte 2 kez reklam filmi çektiklerini ve kızına hayran kaldığını anlatan Pınar Altuğ, kızının sette büyüdüğünü de anlattı. Oyunculuk yapmak isterse okulunu okuması gerektiğini anlatan Altuğ, kızının da oyunculuk yolunda olduğunu, bunu seçtiğini vurguladı.

Çocuklar Duymasın dizisinin aralıklarla 2002-2019 yılları arasında yayınlandığını hatırlatan, Pınar Altuğ, projenin tekrar çekilmesi durumunda yer alabileceğinin de işaretini şu sözlerle verdi:

“Çocuklar Duymasın zaten bitmişti. Hatırlarsanız 2002’den beri biz dur kalklı, arada başlayıp, arada biterek bu işi yaptık. Bu süre içinde hepimiz başka işlerde yer aldık. Bir gün tekrar yeri gelirse başlanırsa, başlanır. Tamer şu anda bir dizide oynuyor ama bu dizi sonsuza kadar gitmeyecek. Hepimizin daha önce oynadığı diziler gibi.

Bir gün tekrar olur mu Çocuklar Duymasın? Hiçbir fikrim yok. Olabilir de olmayabilir de… Şimdi ben size yapmayacağız derim, 3 sene sonra yaparız, öyle demiştiniz dersiniz. Tekrar yapacağız derim, kısmet olmaz yapmayız. Gerçekten bir şey söyleyemiyorum. Bugüne kadarki seferlerinde de tekrar başlayacağını hiç düşünmemiştik. Ama yapalım mı diye, ya kanaldan teklif geldi, ya biz yapalım mı diye yükseldik ve yaptık. Dolayısı ile ileride ne olacağını bilemiyorum.”