Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın Aydan’ı Neslihan Yeldan’ın vazgeçemediği en büyük tutkusu!

Sen Çal Kapımı’nın Aydan’ı Neslihan Yeldan’ın vazgeçemediği en büyük tutkusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Yeldan, son dönemin öne çıkan tecrübeli oyuncularından birisi… Bir Demet Tiyatro’da canlandırdığı Füreya karakteri ile onu kim unutabilir ki? Şimdilerde ise dizilerin aranılan isimlerinden birisi…

Kuzey Güney’de Aynur, Kiraz Mevsimi’nde Önem, İstanbullu Gelin’de Senem karakterleri ile dikkatleri çeken Neslihan Yeldan, şu sıralarda Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde Aydan Boyat olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Asaleti ve çekiciliği ile dikkat çeken, sesiyle de fark edilen oyuncu şimdiye kadar tiyatro, sinema ve dizilerde birbirinden farklı rollerde yer aldı.

Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, yorucu bir iş yaptığını ve boş zamanlarını da dinlenerek değerlendirmek istediğini söyledi. Oyuncu, “Kendime bakmayı seviyorum. Saçıma, başıma, cildime, vücuduma bakmayı seviyorum” diye konuştu. Arkadaşları ile buluşup sohbet etmenin, masaj yaptırmanın kendisini çok rahatlattığını ifade eden oyuncu, pandemi nedeniyle bunların çok azaldığını da anlattı.

“Spor yapmayı seviyorum, onu da yemek yiyebilmek için seviyorum galiba” diyerek de kendisiyle ilgili önemli bir ayrıntı daha veren oyuncu, değişik tarifler denediği dünya mutfağından yemekler yaptığını anlattı. Oyuncu yemek yapmanın en büyük tutkusu olduğunu ifade ediyor. Oyuncu, konuşan oyuncu, yemek yemenin kendisi için bir tutku olduğunu, bu yüzden de 3-4 kilo fazlasını veremediğini anlattı.

“Ben çok düz birisiyimdir. Fikrimi anında söylerim. Hoşlanmadığımı da belli ederim” diyerek kendisi hakkında bir başka detay daha veren oyuncu, herkesin sağlığının kıymetini bilmesi gerektiğini de hatırlattı.

Kendisini anlatması istenen oyuncu, “Ben iyi kalpli birisi olmaya çalışıyorum. Hayata güzel bakmaya çalışıyorum. Şevkatliyimdir. Empati kurabilirim ama biraz da huysuzumdur” ifadelerini kullandı.

Neslihan Yeldan röportajını videoda bulabilirsiniz.