Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ’un yaptığı iyilik, Doğa Rutkay’a örnek oldu!

Pınar Altuğ’un yaptığı iyilik, Doğa Rutkay’a örnek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show programına yer alan isimlerden birisi de Doğa Rutkay, ünlü oyuncu 30 Ekim 1978 doğumlu.

Doğum gününe yaklaşmışken Doğa Rutkay’dan önemli bir çağrı geldi. Daha önce Pınar Altuğ’un kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla başlattığı doğum günü destek kampanyasının bir benzerini bu sefer de Doğa Rutkay başlatıyor.Altuğ, 17 kız çocuğunun burs kazanmasını sağlamıştı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Rutkay, “Bu yıl Doğum Günüm için gönlünüzden kopan güzel hediyeleriniz yerine Cerebral Palsy’li çocuklarımız için başlattığım kampanyama destek olmanızı rica ediyorum sizden” mesajıyla hayranlarına duyuruda bulundu.

Kampanyaya destek isteyen Rutkay, bir de video yayınladı. Ünlü oyuncu, mesajıyla ve çabasıyla farkını  da sergiledi.

İşte Rutkay’ın kampanyasının ayrıntıları:

Cerebral Palsy, bebek ve çocuklarda en sık rastlanan fiziksel engellilik türüdür. Her yıl 6.000 çocuk Cerebral Palsy teşhisi alıyor. Cerebral Palsy’li çocuklarımız doğru tedavi ve özel eğitim ile yürüyebilir, konuşabilir ve akranları gibi okula gidip yaşama tutunabilirler… Doğum günüm için Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı – Cerebral Palsy Türkiye için başlattığım kampanya bağış yaparak aileleri maddi zorluk yaşayan Cerebral Palsy’li çocuklarımızın rehabilitasyon ve özel eğitim yolculuklarına katkı sağlayabilirsiniz. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfını daha yakından tanımak isterseniz; @cerebralpalsytr hesabını takip edebilir yada www.tscv.org.tr web sitesini ziyaret edebilirdiniz.

 

Pınar Altuğ'un yaptığı iyilik, Doğa Rutkay'a örnek oldu! 7