Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz için yeni dizi iddiası! Rol bir harika ama Yargı dizisine ne olacak?

Pınar Deniz için yeni dizi iddiası! Rol bir harika ama Yargı dizisine ne olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz’in pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisindeki güçlü performansı, birbiri ardına yeni teklifler almasını sağladı… Oyuncu, yakın zaman önce yaptığı anlaşma ile Disney Plus’un yeni ekran yüzlerinden birisi olmayı kabul etmişti.

Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Yargı dizisinde çok başarılı bir iş çıkartan Pınar Deniz, Kanal D ekranında her hafta izleyicileri mest eden bir performansa imzasını atıyor. Oyuncunun Disney Plus için çekeceği dizi konusunda da yeni iddialar ortaya atıldı.

Pınar Deniz hayranları oyuncudan gelecek yeni haberleri beklerken, Disney Plus yetkililerinin projeyi belirledikleri ve oyuncunun yeni rolünün netleştiği gelen haberler arasında.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı Star isimli dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Pınar Deniz’in düşünüldüğü ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş gelişmeleri aktarırken, BKM’nin dizisinin hikayesi de herkesi sarsacak kadar etkili olacak.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu şekillendirmeye devam ettiği dizide gündüzleri oyunculuk yaparak hayatını kazanan ama geceleri seri katile dönüşen Yasemin isimli bir karakterin hikayesi anlatılacak.

Birçok dizi oyuncusu böyle ters köşe rolleri beklerken, Pınar Deniz, herkesi etkileyecek bir projenin başrol kadın oyuncusu olarak büyük bir fırsat elde edecek.

Peki Pınar Deniz’in yeni dizi çalışması sırasında Yargı dizisine ne olacak? İşte bu soru akıllarda yer alıyor ve planlama da Yargı dizisinin yeni proje için yapılacak çekimlerden etkilenmemesi adına titizlikle yürütülüyor.

Yargı dizisinin sezon finali yapmasının ardından Pınar Deniz’in Star isimli Disney Plus projesi için sete çıkması bekleniyor. Kanal D’nin çok başarılı giden Yargı dizisini ikinci sezonda da devam ettirmesine kesin gözüyle bakılırken, Pınar Deniz ise, yaz aylarını yeni projenin çekimleri için geçirecek gibi gözüküyor.