Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisindeki değişiklik çok destek buldu, şimdi yenisi isteniyor!

Sen Çal Kapımı dizisindeki değişiklik çok destek buldu, şimdi yenisi isteniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinde son 6 bölüm… Dizinin finaline doğru bir sır daha ortaya çıkıyor. Aydan hanım, oğlu Serkan’a babasının kim olduğunu ilk kez açıklayacak.

Aydan Bolat’ın oğlundan sakladığı bu sırrın ortaya çıkması dizide nasıl bir değişime neden olacak merakla bekleniyor. Aydan hanım, Serkan’a babasının Kemal olduğunu 47. yeni bölümde açıklayacak. Yeni bölümden yayınlanan yeni fragmanda dizinin çok eğlenceli anlarla yine izleyicileri mutlu edeceği anlaşılıyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde, Serkan ile Eda arasında işlerin yolunda gitmesi de izleyicilerin mutluluğunu artıracak. Yeni bölüm fragmanı yayınlandıktan 12 saat gibi kısa bir sürede youtube platformunda 1 milyondan fazla izlenme elde etti.

Sen Çal Kapımı’nın reytingleri de fena değil ve izleyiciler her yeni bölümü heyecanla bekliyor. Aydan ile Ayfer’in aralarının düzelmesi de dizi hayranlarını mutlu eden bir başka gelişme olacak. Dizi hayranları daha önce 50. bölümde final yapacağı duyurulan Sen Çal Kapımı’nın 52. bölümde bitecek olmasından da rahatsız.

İlk olarak Hande Erçel 50. bölüm için final bilgisi vermiş, sonra bu durum değişmiş ve Neslihan Yeldan, 52. bölümde biteceğini instagram hesabından duyurmuştu.

Dizi hayranları ise şimdilerde hem reytingler hem de sosyal medya ilgisi sonrasında Sen Çal Kapımı dizisinin yeniden uzatılıp uzatılmayacağını da sorgulamaya başladı. Dizinin bitmesini istemeyen izleyicilerin sosyal medya yorumları ne kadar etkili olur bilinmez ama Sen Çal Kapımı’nın birçok yeni yaz dönemi dizisinden çok daha iyi reytingler alması da dikkat çekiyor.